Tiden går fort

Assåw shiiet vad tiden går fort! Sommaren har bara sprungit iväg! Om 2 dagar öre lixom september. Vad gör man med tiden lixom? Sover jobbar äter, umgås med kompisar i mellan åt. Fattar inte hur sommaren har gått så jävla fort!
Ikväll blire iaf att åka hem till mina käraste i svartbäcken :) och umgås liite ^^


"

God eftermiddag!


Sitter och tråkar sönder liite på bussen! Är påväg hem till min käre bror å steffi för liite middag å mys :3
Var inte så jävla pigg imorse heller när jag gick upp kl 05:30 :/ men förhoppningsvis blire sova ut ikväll!


Hösten är här :(

Fy sjutton :( suger med det här jävla bajs vädret!!! Vill ha sommar igen :( inte kallt, blåsigt och regn!
Har iaf haft en mysig helg på landet med Alex, Ebba å mina pooonniie heestar :) har ridit, myst i soffan med bra film å grejer ^^ hehe


Bio mys :)

Igår var jag på bio med mina fina flikkor tippo å nettan :) vi såg magic Mike :) den var verkligen asbra!!! Och Channing Tatum är verkligen vrål läcker :p mumms!!!!!


Mys helg<3

Är inte alls pigg på att gå till jobbet såhär tidigt assåw :/ skulle så mkt hellre ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen. Men de blire inget av med!
I helgen har Alex vart med mig i Norrtälje. Vi har badat i Bornan, kollat liite på hästtävlingen på Toftinge, kollat hem till midgård och fast and the furious, vart å kollar på Hreyfing och halvdan samt ridit ut på Godi och Svalur :) har vart en mysig helg :)<3


Chill!

God morgon! Hänger på jobbet och väntar på att klockan ska bli 08:40 typ ^^ innan det är dags å ge sig iväg!
Ikväll blire att vara med min underbara flikka Emmie :) känns som de var feeeeett länge sedan jag var med henne xD så de blir naaaaajs!!!!


<3

Snart blire sängen efter låååång dag!
Gick upp kl 07:15 för att åka till Värmdö och möta upp Calle, steffi och mormor för en dag på rindö, Vaxholm och Värmdö! En dag som jag alltid kommer att minnas<3
Sedan var jag ute å red på min fina Runar när jag kom hem i regnet :) lovely<33333


Trött å sleten, förkyld och på de regnar de med

Tjo! Är fett trött i kroppen, anledning till det är väl att jag har dragit på mig något :/ är liite täppt i näsan samt tjock i halsen. Så nuuw blire hem och dö i soffan :) men först så blire en ljuvlig dusch!!! :)


Myskväll!

Igår så blev de en mys kväll med tacos och efterrätt hemma hos mina älsklingar tippo, nettan och Johanna :) var riktigt trevligt ^^ men de blev skiit tv med Lotta på liseberg xD men de var trevligt ändå :)


Helgen på topp!

God morgon är helt jävla död efter en skiit rolig helg. I fredags blev det krogen med Anton. Sedan i lördags blev de att åka in till stan och kolla på Pride paraden. Sedan blev det att gå på gay klubben gay star med steffi, Anna, Camilla, Maria, Sofie och Ulrika. Var fett awesome. Sedan efter det så blev de 2 timmars sömn innan jag å mamma drog till Eskilstuna för att kolla på NM :) har vart skiit Skojj!! Gay klubb is daaa shiiiet!!!


Arbetsdag

Är trött och vill gå och sova :/ som tur är så slutar jag jobbet om ca 3 timmar :) ska bli awesome att åka hem och slängs mig i sängen. Just nuuw sitter jag och äter liite lunch :) haha vindruvor är grejer det ;) hehe


RSS 2.0