Körlektion!

har haft en dubbel lektion imorse, och strax blir det en dubbel lektion till :) är ganska så trött, men vad har man för val om man vill ha körkort! fattar inte att det typ bara är 1 vecka kvar till jag ska göra provet och köra upp! :O
efter denna lektion blire hem, och plugga teori och sedan chilla å soova!! sååå shkööönt :D<3


fett tråkigt väder!

god morgon lr nåt! vädret är helt jävla cp tråkigt! det ska vara fint och inte blött! det ska vara tort å fint :)
sitter i soffan med mina sköna Uggs på fötterna :D dom är så jääävla awesome!!!  blev faen sugen på att sätta på mig min onepiece :D kanske gör det sen ;) får se!
ska diska snart :/ orkade inte med det igår, och därför måste man göra det idag istället!!!!
sedan ska jag rida på min vackra lilla springare :D
och sedan blire tråka hela dagen!!!
sedan blire sova tidigt för att gå upp tidigt och åka och köra liite bil i Norrtälje, hur kul det nu är xD hoppas jag slipper den dumma surfittan jag hade sist iaf!!!!






Who says!


älskar den här låten!<3

home alone :(

sitter hemma på landet och dricker redbull och kollar på 40 years old and Virgin! fett länge sedan man såg den filmen :D den e väldigt rolig :D
har precis vart nere å kvällsfodrat mina små heestar, men det är fett läskigt att gå ner till stallet i mörkret själv :(
men jag överlevde iaf :P
har inte sovit mer än 4 timmar inatt heller så är väldigt trött, men det är chilla att mysa ner sig i soffan med min lilla mysiga huund :)
men de e tråkigt att vara ensam :/


blev inte riktigt som man tänkt sig..

god morgon lr god natt lr ja vad man nuuw säger! nuuw har jag piggnat till rejält...
kvällen blev inte direkt som väntad xD haha lr aah den gick inte alls enligt planen var tänkt så att äääh aaaahh xD
var tänkt att jag å nickis skulle ha en girls night out på nån rolig klubb man kunde dansa på och grejjer lixom, men det blev mer nog en boys night xD på förkröks stället lion bar xD hahahaha med richard, totti å någon till jävel som förstörde våran kväll! 

vi spenderad minst 1 timme på MAX för att Richard var hungrig, sedan var de tänkt att vi skulle dra vidare till någon klubb, sedan så blev nicolina övertäckt av cola av den andra jäveln :@ som kastade sin cola uppe från luften ner i marken, så den splashade upp på nicolina, liite överallt...
och då vart kvällen förstörd, så vi bestämde oss för att åka hem, så då skulle tim å fredrik komma å hämta oss å köra hemma hos, och då ville lilla nicolina sitta i framsätet, men det vill då även Tim göra, så då blev lilla Tim liite sur och tog en platta öl och gick och satte sig ett par meter från min pappas hus, och sura, deppa, spydde xD hahaha assåw herre gud..... man dör liite nästan!
sedan så gick jag ut till bilen och satt hos Nickis å Fredrik ett tag, sedan så gick jag in igen!
och nuuw ska jag försöka gå å studera ögonlocken liite fint :D
så man ser att allt inte riktigt kan bli som man tänkt sig lixom xD hahahahhahahahahahahhahahahahahahaha!!!

seeyaaah!





Utgång!

snart äre utgång med min älskade Nickis :) ska bli fett awesome faen! är fett festsugen, är rätt trött med, så det är bara att dricka faen :D haha Richard ska även med å någon av hans nördkompisar xD hahahahaa!!1
har redan börjat smådricka liite, har druckit en redbull vodka, och sedan en vodka med lim läsk ;) hahaha så awesome assåw!
nickis e påväg hit nuuw.. :D
har faen inget fint att ha på mig nuuw, så det får bli samma kläder som sist xD hahha det är fett sorgligt assåw :/


Höstlov!

sitter på tåget till sthlm bredvid nickis :) vi får se om vi kanske går ut ikväll lr inte ^^ vore fett nice, men vet inte om jag orkar, har väldigt ont i mina stackars fötter. Igår så var jag, nickis, frida å Sandra på Zumba :D haha det var fett kul, men hade inga skor så då gjorde det ont i fossingarna!
just nuuw är jag väldigt trött, och vill sova xD kommer kanske somna en stund på tåget... xD haha
idag så ska jag träffa en kompis, och sedan slagga hemma hos farsan ikväll/natt xD
sedan blire att åka hem till norrtälje imorgon bitti type!

sedan så börjar man pinas på måndag... xD hahaha


Har man tråkigt så har man..

sitter i ett liitet rum med nickis å Ina, och dom e flitiga å pluggar medans jag e flitig och flummar runt, samt klär av mig liite hahaha xD det gjorde ont i min bh så den tog jabg av, och dom baah kolla på mig xD hahahhaa visst låter det bra assåw! ;) höhöhö lr inte....
men nuuw ska jag vara flitig och plugga liite körkortsteori :D























Samhällskunskap..

god morgon har samhällskunskap för tillfället, riktigt skojjigt :/ lr inte.. Har haft Historia A innan, och sedan innan lunch har vi Naturkunskap med K*ringen.... guuuh så roligt.! host host
har prov på fredag oxå... faaen vad jag har prov hela tiden daah.......
sedan så är jag jävligt trött oxå, vr fett seegt att gå upp imorse, gick upp 07:10, och då var man död, men hade lovat mina kompisar att ha på mitt löshår idag, så det var bara att stiga upp och lägga mkt tid framför spegeln, vilket aldrig typ brukar hända xD hahaha!
idag så måååste jag verkligen plugga massa körkortsteori, pluggade på vägmärken igår, och det var väldigt seeegt...!!!! de flesta hade jag koll på :)


Faen e det redan tisdag?

god eftermiddag, sitter och häller i mig en redbull, för att jag e trött å slut i kroppen! ville gå å sova med fick inte det för en viss person... så då fick jag samla kraft och stiga upp ur min underbart skööna säng :) och sedan fick det bli en redbull för att kunna hålla sig vaken!
ska duscha snart oxå, orkade inte det direkt när jag kom hem från dansen!
faaaen vad jobbigt det är alltså! men samtidigt såå jävla kuuul!
men det är faen mer styrka än dans assåw!
dansen är väl bara själva "täckmanteln" egentligen för vad dom har tänkt att utsätta oss stackars ridtjejer för xD hahahahahhaha! fick skjus av min älskade ellie fram å hem från dansen :) hon e så göllig min lilla flikka<3
och sedan så har de jävlen oxå piercat sin tunga! :P jag vill jue oxå!!!!!! :'( snyft snyft snyft!!!!
vrf var den där jäveln tvungen att skapa mig med en kort tunga för???? :O vrf.... kan någon förklara det för mig???

ge mig styrka!!!!






hårförlängning fixat å klart!

har äntligen kommit tillbaka till linköping, efter en lååååång dag på centralen :( fett fuckat seeegt assåw! men man fick se liite roligt folk iaf xD hahhahaha alltid nåt assåw ^^ höhö
sedan så har jag övningskört imorse, det gick sådär, eftersom kärringen jag körde med var helt cp!!!! :@ men aja!

nuuw är mitt hår fint å grejjs oxå ^^ de blev väldigt bra med fägningen av löshåret igår :) så det är nice!
träffade på frida å janni, åh dom sa att det var skiit snyggt så :) hehehe så det är kul och bra!!!<3
















hårfärgning igång!

håller på att färga mitt löshår just nuuw, och mitt eget ofc, men det blev inte så jätte mkt färg över till mitt hår, men äsch ;) det får väl duga ^^ mitt löshår var dyrt så då får man lägga ner liite tid  och omsorg på det ;) höhö

det gick bra på gymmet iaf :) gymma typ 1 timme ungefär, och sedan blev de hem till soffan å solsidan ;) fer sure!
sedan när hårfärgningen är klar så ska jag kolla på the reader som går på tv 4 kl 21:00 :D ooh yeeeah!!!!
sen blire sängen för min del assåw ;) åååh såå skönt, sedan blire upp tidigt imorgon bitti å fixa :P



Söndag..

har precis kommit in från en mysig ridtur på min lilla ädla springare ;) hehe han gick bra, men han trampade på sig på ballarna och började blöda liite :( lilla babyn daah :(
snart ska jag iväg till gymmet en sväng ^^ och sedan hem å färga mitt löshår, och min utväxt om det blir färg kvar!
sedan blire chilla å kolla på tv förhoppningsvis :D

imorgon blire körlektion sedan åka till sthlm, och sedan åka tbx till linköping ^^










Fumlade runt i Svampskogen!

god förmiddag! idag så har jag, mamma, calle å steffi vart ute i Svampskogen å plockat massa svamp :D och de som jag plockade ska jag ta med till vreta :D såå himmla gött assåw!!!!!
hittade nästan en hel korg typ ^^ höhö mumms!!!!!!
och sedan så har jag övningskört liiite med min bror, and i was over kill bra!!! :D haahhahaa jag backade skiit långt, och runt massa byggnader å skiit xD hahaha sååå grym jag är!!!
VILL HA KÖRKORT NUUUUW!!!














Want to play? xD

hahaha idag så har vi städat och ränsat ur hela huset typ, blev en massa skiit att slänga, så vi åkte till tippen, och på sidan av en av konteinerna så hängde det ett par handbojor med rött fluff på och nycklar till! hahaha så jävla klockrent!
och dom tog jag såklart faen ^^ dom var i bra skick oxå så vrf inte ;) riktigt grymt jööh!!!!








Friday!

god eftermiddag, sitter på tåget nuuw! och är jäävligt trött! och imorse gjorde jue jag en liiiten liiiiten tabbe... råkade ta buss 522, istället för 521, så hamnade borta i Berg vid gamla skolan! faen vad smidig jag är. Men den tabben kommer jag inte att göra om iaf :P hahaaha
hade pluggat väldigt mkt inför provet idag med evve, och det gick bra faktiskt :D om jag inte får minst VG kommer jag verkligen att bli pisst off!!! svarade på allt och tyckte att jag kunde typ allt!
sedan fick jag å sandra skjus av clas klättermus till resecentrum :) så jag sparade in 16 kr xDhahaha såå niiice lr? :P hahahahaahahahaha!
nuuw ska jag sova liite helst hela vägen till sthlm om jag har den turen vill säga!!!


*i'am still a sleep*

good morning! soover faen fortfarande, men har inte så mkt för det! var såååå jäääävla död imorse, så jag gick upp, sedan gick jag å la mig igen! det var awesome!
om en liiten stund ska jag pallra mig iväg till bussen och åka till skolan... awesome right??? NOT
sedan har jag 3 lektioner Religion, Naturkunskap och Svenska Prov på Antiken, Medeltiden, Renässansen och Upplysningen!!! yeaaahy!
pluggade igår på det, så vi får väl se hur det går ^^ kan e del om det så we will see xD
sen äre att ta bussen till rese å hoppa på tåget till sthlm, sedan möta upp steffi på centralen å sedan åka till danderyd å bli hämtad av min käre bror!!!
sedan kommer jag dö!

och sen när jag kommer hem ska jag hämta ut mitt nya löshår oxå :D Awesome!!!!!


fukking tierd!

assåw herre guuuh, fitta vad jag e trött! har tagit en powernap ett tag nuuw, och äntligen tagit en Powerking, och försöker att vakna till, dags å plugga!!! men vem faen e sugen på det, lr vem faen har tid med det??
sedan måste jag packa oxå inför imorgon, skall åka med calle å steffi från centralen ut till landet ^^ så i helgen blire en städhelg, och massa sånt annat tråkigt :/ men ska iaf rida min älskade heeest :D
sedan ska jag stanna kvar hemma tills måndag eftermiddag, har körlektion i Norrtälje då :) så det ska bli kul tror jag lr?? ;)


En rolig stalldag :)

god eftermiddag har precis beställt en tågbiljett till morgondagens hemfärd! veckan har gått Bajs fort, och ikväll blire att plugga ihjäl sig assåw! har prov imorgon på Antiken, Medeltiden, Renäsansen och Upplysningen, och ja vem vet hur det kommer att gå lixom! men wtf jag ska plugga på som jag gjorde förra veckan xD hahahahahaa men vi får väl se hur det går daah!

idag har vi vart på Stenholmen och hållt på hela dagen, och det har vart riktigt kul, förutom att det har vart Skiiiiit kallt, men annars så var skojjsigt, var synd att vi var å lämande unghästarna, så dom blire inte att träffa nå mer :( men vi får väl göra annat kul istället ;)
fick även rida min fina å älskade lilla Neisti bby idag :D har saknat honom :D och han har faen blitt smalare :D för nuuw går sadelhjorden runt hans mage xD hahahhaa det gjorde den faen inte innan sommaren kan jag säga!!!
och så har vi vart å kollat på de söööwta små bäääääh fåren oxå :D en jäääävel var så jävla söööwt!
hon stog typ med benen på staketet och tittade fram! jag tog massa sööööwta bilder på henne xD



Neisti<3


hahaha ser ut som fåret Frank från telefon reklamen xD hahaha

the first night in my new apartment!

god morgon! har sovit skiiitbra inatt! sov till 13:00 :D sååå jääävla naaajs! hade kunnat sovit längre men jag kände att det var dags att kliva upp! idag är det ingen skola heller, och det är fukking Awesome!!
men imorgon vette faen hur det blir eftersom bilen som vi ska åka med till stenholmen, har jag ingen aning om vart den går, hur den går och så vidare...
så det är nåt man ska tareda på :P



Yoggi ohyeeah!

Flytten till Venus är klar!

har städat, och fixat, och packat upp allt, samt ställt ordning alla möbler. Sedan har jag lagat god mat och grejjer :D så det är nice! och ännu bättre är att jag är helt ledig imorgon :D sååå jääävla skööönt! Har NOLL lektioner imorgon!!! så jääävla kuung!
så imorgon blire Sovmorgon! hela dagen xD eller aah tills jag vaknar, sedan blire plugga å göra massa körkorts teori prover på datan!!!!
it's awesome dude!!!

så här ser min nya lägenhet ut :D stor och fyllig!!!
























flytten till Venus är påbörjad!

blev väckt av min käre mor imorse kl 08:20, och då var hon påväg och redan hade kommit till Norrköping! så jag gick upp kl 08:30, och då var jag så jääävla död!!!!
men var tvungen att gå upp och fixa till det lilla som var kvar!
sedan så har vi redan flyttat mina 2 sängar, 1 bord 2 stolar, och massa små saker, i påsar och grejjer!
mamma tyckte att min lägenhet var skiitfin! så det var väl bra!
hon tyckte att det var mkt bättre detta än att bo kvar på skolan!!!!!
just nuuw sitter jag på en otroligt rolig lektion som handlar om politik... alltså Samhällskunskap!!!!!
sedan blire tbx å flytta efter denna lektionen, och sedan åka till folkunga och dansa! sedan blire väl åka till Ikea och köpa det som behövs för att fylla ut de tomrumen som behövs!!!


städa packa packa städa!

imorgon bär flytten till venus av! och jag håller på att packa som en tok! har nästan packat klart ^^ har liite småsaker kvar!!!! men sakerna ligger i en stora hög på golvet ^^
har även börjat torka av i badrummet runt omkring ^^

börjar inte skolan för än 10:30 imorgon, fett jobbigt att jag måste gå upp tidigare imorgon för att flytta :/ har samhällskunskap, och sedan dans på folkungauniversitetet, flera timmar. Sedan blire hem till Venus och fortsätta!
kommer troligen inte ha något bra internet där heller :O och då går jag allvarligt talat under!!!!!!!!!! INTERNET är mitt liv! xD hahaha inte riktigt men nära på ^^

det är helt tomt på folk här på skolan eftersom alla har typ praktik ^^ fett naaajs! det är bara jag å haro som e kvar!!!!! guuh så najs, att kunna vara i köket utan att ha massa småbarn överallt som springer om kring och sedan stör mitt i natten!!!


Måndag :/

idag har jag vart i skolan typ max 1 tinmme :/ fett drygt! sedan så åkte jag med ellie å lämnade lydia på stenholmen, sedan blev de åka hem å vila å kolla film, sedan så pluggade jag körkorts teori och tog en dusch!
nuuw ska jag gå till fritid och snacka med dom, annars kan jag inte flytta imorgon!


bartendern!

Löshår :D

idag har jag beställt löshår från Rapunzel of Sweden :D hoppas det kommer imorgon så mamma hinner hämta ut det, så hon kan ta med det på tisdag hit till linköping!
har packat ihop det mesta av mina saker, och är redo att flytta på tisdag... :P är verkligen inte sugen på det, men aah... har inget val så det så!!!

idag eftersom jag fyller år så var jag tvungen att köpa ett paket egna cigg för första gången i mitt liv! och så spänd jag jag och gick upp till Preem, och säger hej ett paket marlboro röda.. okej säger hon och ger mig det! och inte faen fick jag visa nåt jävla legg heller :( fett dåååligt!!!!! var sur jag vart!!! nuuw när man väl e 18 så vill man jue för faen visa legget ^^ men hon ba du får visa det nästa gång ^^ haahhahaha!!!!

nuuuw ska jag gå å dö i min sjukt sköööna säng :D natti natti<3 om ett par minuter är det inte min födelsedag längre :(


bilder från helgen!


ooh finns det cigg här i ? :P haha


fina prinsesstårtan


pappa gjorde en drink till mig med vodka å grejjs^^


pengar pengar pengar!!!


rabarberpaj ^^ höhö


hahaha skrev 18 med fin choklad!


äre party är så äre!


Bacardi Mojito var fett gött :D och även pineapple sourz :D gött gött!!


mumms assåw!!


detta är lilla Jojjo, som inte är en ANING röd om sin lilla tunga!!! xD


detta är min älskade lilla ellie! och oxå är inte LITE röd om tungan!


oohh yeaaah ;)


haha det kom fram 2 randoms och kommenterade min SJUKT snygga eyeliner!!! hahahahaha OMG


jojjo å tippo som är kissnödiga på tuben xD


här är agge å nettan som är vrålkåta på tuben!! xD


här är ellie och mig själv! som är sååå jäävla taggade inför Amnesia :D höhö


kvittot från Amnesia :D

18 years and fabulous!

god dag! gårdagskvällen blev lyckad! först varde förfest hos min pappa! och då vare jag, ellie, tippo, nettan, jojjo, agge, och 3 killar som agge känner^^ höhö!
vi drack och hade skojj ett par timmar, sedan så drog vi till Nattklubben Amnesia som ligger inte så långt från centralen :D det var fett skojj!! dansade så mkt så att mina fötter var HELT jääävla döda sen assåw!! jag gick utan skor från Amnesia till Centralen! hahahaha
jag drack 3 drinkar där, 2 st P2 och en special som snubben gjorde till mig :D hehe den var väl sådär.. men den funkade, men P2 var fett goood!!!! hahaha skulle kunna dricka MÅNGA MÅNGA MÅNGA!!!
sedan så var de dags att rulla hem runt 02:40 lr nåt.. och då fick jag sitta på centralen 25 minuter och vänta på den jävla tunnelbanan!!! det var fett boooring!
sedan så var jag i säng vid 03:45.. och usch faaen vad jag var trött då assåw! mina fötter var helt jävla döda, och jag somnade på 3 jävla sekunder assåw!!!
imorse var det uppgång kl 10:30, för att jag skulle möta min älskade ellie på centralen för att sedan ta pendeln till Spånga, ett ställa där jag aldrig tidigar vart i mitt liv!
men det var fint där :)
sedan så tog vi bilen till linköping! ^^ vi gjorde ett liitet stopp på MAX höhö :)
så nuuw sitter jag i ellies bil och väntar på att komma in i mitt boende :P men det tar väl ett tag ^^


baugette frukost :)

  • godmorgon! blire baugette till frukost idag :D fett mumsigt, är inte så speciellt hungrig efter gårdagen, men aaah.. ska äta liite ändå!
    sedan blire att ta en sväng förbi Siba och sedan ta en sväng förbi typ pressbyrån. Ska köpa högtalare :) och sedan ett dyngskort :) om jag ska komma någonstans ikväll ^^ hehehe!

    inatt har jag drömt konstiga drömmar xD hahahahaha!



Koh phanang :)

god natt mina nära å kära! har vart på den häftiga restaurangen Koh phanang i sthlm och firat min födelsedag :) det var trevligt, fick precis det jag hade önskat mig :D MASSA PENGAR! så imorgon blire mer fira och förhoppningsvis MER PENGAR :D hehehe vore rätt så jääääävligt naaajs faaen om det kunde bli så ;) höhöhöhö! så vi kör på det!
för pengarna blire krogen, löshår, högtalare, tatuering, och sedan spara det som blir kvar! man vet jue aldrig när lusten faller på!

vi kakade iaf en väldigt god middag, där vi valde massa plock typ, vi fick in typ 6 olika rätter och så fick man ta det man tyckte om, jag smakade bara typ på 2 xD hahaha men ändå!
och så drack jag en xider pineapple citrus, tror jag xD haha och jag behövde inte visa legg, men det hade ändå inte gått eftersom jag inte är 18 förän på söndag! men ändå :D det var fett nice! hade tänkt att ta en smarrig drink, men det blire imorgon natt :D boooooyaaah!

tack min älskade familj för de pengarna jag fick :) dem kommer att komma väl till pass :)<3
och ja... tack för dem fina talen jag fick, även fast jag skämdes ihjäl. Men dem var fina framförallt mammas :) höhö

näääh nuuw blire sova LÄÄÄNGE! sedan blire åka hem till farsan, fira mig igen, käka å chilla å tagga inför kvällen :D

Hare gött faen! ( för det skall jag ha)

ska försöka få liite fina bilder från förfesten iaf :) hihihihihihi!!!

har lovat min mormor att inte bli full, får se om jag kan hålla det!!!! ^^



X2000 here we go!

sitter på X2000 tåget till sthlm nuuw dåårah :) e fett varmt här, och massa folk överallt oxå! fett seeegt men aaah..
är fett taggad inför ikväll å inför imorgon :D höhöhö!!!
och äntligen har jag fått cigg av min kära cissi oxå :D blev väldigt glad faen :D tack min lilla cissi :)<3
så nuuw kan jag festa ordentligt imorgon oxå :) OHHYEEEESS!!!

 TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA TAGGA!












MVG barnet är i farten!

god förmiddag! har haft Religonsprov och det gick skiitbra :D fick 42 poäng och det är MVG :D blev riiktigt jäävla nöjd :) sedan så hade vi genomgång i Svenka inför Nationella som ligger i November ^^ det verkar fett boooring! men aah man får väl se assåw!
nuuw äre bara 1 lektion kvar att "se fram emot" och det är mitt älskade ämne samhällskunskap host host... sedan så bär det av mot min Älskade Huvudstad STOCKHOLM :D

först ska jag chilla hemma  hos brorsan å steffi :) sedan så blire Kopanang med mamma, murre, calle, steffi å Mormor :D


party outfit fixat!

har precis kommit hem från Ikano :) hitade en snygg svart tubtopp med paljetter, sedan en mörkblå tunn tunika, att ha ovanpå :D och sedan svart leggins till de :) och så köpte jag en ny mascara för min gamla var sluuut! och sedan ska jag köpa en glitter eyeliner på lördag :D booyaah assåw!!! höhö










Shopping Ikano!

nuuw ska jag snart bege mig till Ikano, för att shoppa! ska iaf köpa ett par leggins inför helgen, sedan får vi se om jag hittar nån fin tröja eller topp eller nåt liknande! för då ska jag få låna pengar av min käraste mor! :) sedan behöver jag en mascara! och glitter eyeliner! skulle vart nåt assåw :) hehe
och så vill jag ha Löshår!! men det kan jag inte beställa än, men det kommer att hända snart när jag får massa pengar :D höhöhö!
alltid bra att fylla år assåw!!!!!!!!!!!!

sen blire plugga massa massa massa religion när man kommer hem :/ men det går väl bra och fort förhoppningsvis!


gammal bild från 2an xD hihihihi

tomt å trist..

det är inte liiiite tråkigt att  sitta i sin ensamhet medans nickis pickis e å partar... xD haha och lilla Andreas är nån annanstans.. vad ska man göra då lixom?
har redan pluggat.. och jag orkar inte plugga mer nuuw.. tycker att jag har vart duktig, har skrivit 2 st A4 sidor med text snitt 12, om inridning av unghäst.. :D visst är man duktig lr :D höhö!
vill faen hitta på nåt, och så är mina cigg typ slut oxå D:
har bara 2 st jävlar kvar! jag som hade bestämt mig för att INTE köpa några nya förän jag kunde köpa mina egna! men det kommer gå åt helvete assåw! ofta man klarar att festa utan cigg :O VERKLIGEN INTE! kan jue inte fira my BIG BIG B-day UTAN livsnjutning heller xD hehe
så får flöörta liite med min älskade lilla vän om 1 paket ^^ höhö<3

V A D S K A J A G H I T T A P Å ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?


wiggida wiggida wiggida wack!

god eftermiddag fox! dagen var vart kort i skolan! hade mitt sista nationella prov i engelska idag! och den sista engelska lektionen totalt oxå! lr aah jag kommer troligen få nå rester eftersom jag fick IG på writing and listening delen :/ vilket jag kunde förstå eftersom jag SUGER på listening! det är verkligen nåt som jag suger påå!!!
efter det så hade vi samhällskunskap.. rätt så tråk, idag så gick vi in på ämnet politik.... inte så kul direkt! men aah...
sedan så lunchade jag med ellie och linda ^^ och sedan gick jag hem!!! eftersom vi som hade gjort klart instuderingsfrågorna på historian fick slippa lektionen :D fucking awesome dude!
sedan har jag duschat, dött i sängen, gjorden en hårinpackning på min helt hemska SVINTO toppar! faaen vad hemskt det kändes imorse!!!! men mina kompisar rekomenderade att jag skulle dränka mina toppar i balsam! och det fick sitta i minst 20 minuter xD hahaha
sedan har jag kollat på did you hear about the morgans?
med Hugh Grant och min älskade Sarah Jessica Parker. Jag tänker bara på Sex and the City när jag ser henne och då blir man glad assåw!!!

imorgon är det studiedag och då blire att ängna dagen till att plugga, sedan ska jag åka in till linköping och kolla liite i affärer, skall försöka hitta ett par snygga leggins!
annars blire ett par helsvarta! inför helgen... jag har verkligen problem med att hålla min leggins i bra skick! dom går sönder väldigt snabbt.. kanske för att jag använder sönder dom!!! hehehe
sedan så ska jag beställa biljett och dö! xD hehehe

på fredag blire att gå på restaurangen Kopanang i sthlm med mamma, murre, mormor, calle å steffi! så det skall bli mkt trevligt!!!!!!!
sedan blire slagga i haninge hos calle å steffi, sedan på lördagen ska jag ta en snab sväng upp till handen centrum för att hitta nåt snyggt att ha på mig på kvällen sen när det blir förfest och sedan krogen! :D fukking AWESOME!



från föl till unghäst!

nuuw har jag vart duktig och fyllt på en hel del på min uppsats som föl och unghästar. Tycker själv att det ser väldigt bra ut. Har hittat massa fakta i Islandshästen :D haha go mamma assåw! hon var så duktig och hittade dem tidningarna till mig :D hihihi
nuuw blire duschen och sedan sängen!

har sista delen av Nationella imorgon, och det är speaking som jag ska göra med Linda! så hoppas verkligen det kommer gå bra! annars så kommer jag ännu mer troligen få rester i engelska :( FUCK!!!
men imorgon e det iaf SISTA SISTA SISTA Engelska lektionen jag har :D wiiihooo!!!!! finally Engelska B e sluuuut!!!


Facerape!

hahaha idag blev det en behövlig Facerape på lilla Andreas :D hahaha! först så skrev jag nåt fint på hans profil, sedan så bytte jag hans profil bild till en mkt finare :D hahaha och de tyckte faktiskt nickis oxå!! och ALLA andra oxå ^^ och han själv med fast han inte vill erkänna det för sig själv!!! hahaha<3

denna bilden blev det :D



sååååå himla fin i min rosa mössa så :D hehehe

Tagga Lördag!!!!!

ligger i sängen, har precis snackat med min kära moder, och innan det så snackade jag med min älskade lilla lovisa i telefon i 40 minute :) alltid trevligt att prata med henne, men hon var liite ledsen :( stackarn<3
hoppas att hon följer med ut på krogen i helgen<3

är faaen sååå jäääävla fett peppad på att gå ut så de finns inte! fört blire föra hemma hos farsan, sedan stå bänkad kl 00:00 för att komma in på krogen :D sååå jäävla nice assåw det ska bli! fett vilken frihet som väntar när man är 18 :D är fett tagg<3


Utvecklingssamtal!

idag så har jag haft utvecklingssamtal med min mentor! och det gick bara bra assåw! ^^ blev liite förvånad gällande religionen xD hahaha p.ga. ett liitet samtal om Indien med min religions lärare så går det JÄTTE JÄTTE JÄTTE BRA för mig :) jag e så duktig och social och är med i diskussionerna så bra så :) hahahahahahahaa lol!
men det var bra för mig :)
idag så blire väl plugga liite på uppsatsen och liite körkortsteori hade jag väl tänkt mig :)
nuuw äre håltimme fram till klockan 14:00 ^^ då äre Svenska, och genom gång inför provet vi skall ha, tror jag ska göra de på fredag istället för nästa fredag, beroende på hur mycket jag kan och har pluggat på ^^ höhöhöhöhö


jag å lilla nickis ^^<3

och så blev hon stämplad!

har ritat liite på ...... xD och det blev riktigt fint assåw ;) iaf det som jag ritade fint xD haha det andra var bara roligt! men sedan fick jag skrubba hennes rygg, så den vita skrubbhandsken blev svart xD hahahahahahaha men det var värt det! för de var kuuuwl!!!!











ny skrubbad rygg! oohyess!

Plutte bebis!

idag så har jag å nickis gjort flygblad och satt upp inför firmakppni :D lr "ÖstgötaCupen" som hela grejjen heter. Men jag föredrar Firmakeppni. Sedan så har vi haft religion med Rune :) hahaha den läraren är jue såååååå suuuuper skööön! hahaha! och sedan så snackade jag en hel del med han efter lektionen om indien å grejjer ^^ hahaha!

här en en bild på min plutte bebis som blev omplåstrad av min mor igår xD hahaha





back to business

har äntligen kommit tillbaka till linköping, eftr flera timmars åkande... faaaen vad jag börjar bli trött på det assåw!
men har skiit ont i huvudet nuuw, så nu blire sääängen

 seeeyaaah!!!!!!!!!!



Lördag kväll tsm me William :3

god förmiddag! har precis vart ute å ridit på min ädla springare, gick bra :) han töltade på fint, men han hade fått ett sår över ögat, troligen bit märke lr spark märke... det var ett jack :/ de såg inge kul ut! stackars min lilla bby :(<3333

men iaf igår kväll så kom lilla william hit :) vi hade skojj, vi kollade på film, chillade, han tog massa bilder som vanligt ;) och sedan så rå mobbade han sönder mig! de lilla aset :P så eeeelaaak han var!!!! :///
men aah, sedan så hade vi fått en liiten katt i våran grävlingsfälla xD hahahahhhaa stackrs lilla missen daah!








hårfärgning på g!

färgen sitter i håret, och jag hoppas på resultat! är fett sugen på att bli av med min oändligt stora utväxt! har inte färgat mitt sedan i maj! och det är 5 månader sedan :O omg fett länge sedan!
känns som de var ca 2-3 månader sedan!
har även kollat liite på the socialnetwork idag men har inte kollat klart än, men hoppas att de ska lösa sig!
om en stund så e de dags att tvätta ur färgen, och sedan blire käka färsk pasta med svamp :) fett gött!

sedan så kommer väl liite wille pille och ett tag oxå ^^ nanananaananaana!!! han har en del grejjer att berätta för mig ;)



ridit och pluggat!

hellu! sitter i kylan med vinterjackan på! :D såååå skööööön!!!! och sedan täcke på det xD gick upp vid 09:00 idag, sedan så gick jag ut å red på min lilla fina heeest :D och sedan så hade jag tänkt att åka å gymma, men de blev inte så eftersom min CP moped inte startade :( ge mig körkort!!!!!!!!!!!!!!!
så de var bara att skippa, så har suttit och letat fakta till min uppsats om föl och unghästar. Men har inte hittat så jääkla mkt... men jag är på sida 2 iaf xD hahaha alltid nåt! men är faaeen låååååååååångt ifrån klar! men aah om jag bara hittar fakta så äre inga problem, men de e det som är liite svååårt!

sedan så kommer william till mig ikväll ^^ så då blire nog inte så mkt plugga! och sedan så ska jag färga håret oxå!


flummiga cambilder!






























STOR SHOPPING!

Idag så har jag och mamma vart i Arninge och Shoppat :D faaen vad nöjd jag är :DDDDD fick en ny vinterjacka, en vintermössa, ett par skiitsnygga höst skor, ett par nya UGGS, som är mycket mer hållbara än förra årets. ett par mjukisbyxor som e mörkblå, massa strumpor och hårfärg :) sedan liiiite dricka till nästa helg ;) såååååååååååå niiiiiiiice!!!!!

















Andra Avenyn check!

hahahaha nuuw har jag nördat klart alla 3 sesonger av Andra Avenyn ännu en gång! har sett alla typ 3 lr 4 gånger xD hahaha ibland får man bara lust att nörda liite, och då kan jag inte stoppa det! då känns de jätte dumt att kolla på något annat, så då kollar jag på alla sesonger som e 185 avsnitt xD hahahaha ojj jag e rätt så sjuuk, men wtf det är fler än jag som nördar andra avenyn så :)

men egentligen vem säger nej till Jonas Bane som spelar Kim lixom ;) INTE JAG IAF!!!!




2 prov klara!

nuuw e 2 prov avklarde från min lista iaf! :) snart e det inte så många kvar! gött det iaf ;)
sen så ska jag baka muffins til skolan idag oxå! :/ fett drygt, var inte vad jag hade planerat att göra iaf! ikväll så ska jag sätta mig med min uppsats som kommer bli "såååå" bra!!! host host!!!!

men nationella idag gick iaf helt okej bra, bättre än det andra nationella som vi gjorde i 1an, då skrev jag för liite. Nuuw skrev jag väl typ kanske ca 500 ord, skulle jag väl tippa på!

och så gick samhällskunskapen rätt så okej iaf. Svara på alla frågor förutom 1. Men vet att jag har fel på 1 fråga iaf... men aah vi får väl se...

Världens godaste chokladmuffins.Världens godaste chokladmuffins.


dunka huvudet i kudden

god natt alla! har pluggat, och ska sova nuuuw. Måste vara pigg imorgon bitti när de e nationella! då får man se hur de blir att sova på en mjuk lr hård säng :P haha vad ska jag välja? ;) hehehe we will see :)

btw nuuw hare kommit massa 1or som har flyttat hit oxå då :(((((( faaaen vad tragiskt!!!!! orkar inte assåw!
kan inte dom komma när jag har flyttat till venus???? lr?????????????????????????????????????????????????

kill me slowely!!!



vässa pennorna inför Nationella!

har precis vessat 4 pennor inför nationella imorgon! faaaen vad jag INTE är taggad! vill absolut INTE ha det, och inte heller prov i massmedia! men håller på att plugga massor nuuw, så vi får väl se hur det går!
har även kollat liite på engelskan.

inuuw blire:

PLUGGA

PLUGGA

PLUGGA

DUSCHA

SOVA

PLUGGA!

NATIONELLA PROV!

SAMHÄLLSKUNSKAP PROV!





dubbelsäng :D

har sovit som prinsessans på ärten i 1 månad lr nåt, men nuuw så har jag lagt ner den andra sängen bredvid min andra, så nuuw har jag 180 dubbelsäng :D såååå niiiice!!!
den tar upp en del av rummet, men de får de vara värt! men snart måste man flytta ändå så.. :( dom vill helst att jag ska flytta denna lr nästa vecka! men vi får se. Och så måste man troligen skaffa köksprylar :/

börjar svenskan om 2 timmar :P så nuuw e de plugga/chilla tills de e daaags ^^


FLYTT TILL VENUS!

faaaaaaaaen heeeeelvetes jääävla skiiit! måste flytta från skolan till Venus, faaaen vill inte! jag vill inte flytta!!!!!
vill ha kvar mitt underbart fina lilla rum här<33333
men de som e positivt är att jag får en egen lägenhet på venus iaf i min ensamhet, medans nickis får bo med john å jonsson!

dumma fritid!

v i l l b o k v a r !!!!!!!


Godkänd på fas A B C!

har pluggat massa körkortsteori, och är godkänd på fas A B C nuuw :) så det går framåt. Nuuw e det bara fas Fordon kvar! som jag personligen tycker är svårast! gjorde 1 test där, men de gick inte så bra! vill helst inte prata om det, men de kommer gå bra när jag hinner lägga ner mer tid på det. Har även pluggat massa samhällskunskap inför provet, men kommer att råplugga sönder imorgon!


P L U G G A ! ! !

idag å imorgon blire att plugga plugga plugga som faaaen! har prov i Samhällskunskap på Onsdag, samt Nationella i Engelska, sedan Nationella i Engelska på Fredag igen!!! faaaen vad drygt.
men då blire att plugga arslet av mig!
och sedan nästa vecka med! då äre andra prov att göra!!
förhoppningsvis blire att åka å handla med linda å hennes kille idag!


Höööngrig!

feett ovärt! det var sagt att de skulle vara mentorsmöte kl 08:20, och så duktig som jag e klev jag upp å gick till skolan. Men så visade det sig att det inte var nåt. Så de var bara att gå hem igen, och sedan gå dit kl 09:20 istället och få närvaro, och sedan gå hem igen. Jag å nickis vet inte vad vi ska göra som nästa steg men vi får väl se. Jag e fett hööööngrig, har inte käkat frukot, och lunchen öppnar inte för än vid 11 ^^ och idag e det stuvade makaroner å köttbullar :D faaaen vad gött! GE MIG STUVADE MAKARONER NUUUUUUUW!

sen e det Religionslektion, ååh sedan gå hem igen ;) fett "jobbig" dag!!!!!


SJ=KRÅNGEL!

god kväll! idag så åkte mina flikkor hem :( tråkigt men sant. Vi har haft riktigt skojj/mys :) vi har kollat på flera avsnitt av solsidan, american pie 2, Something Borrowed, hur många lingon finns det i världen.
och så har vi tat in min stutsmatta, samt åkt funride i min fyrhjulingskärra ;) hahahahaha skojj som faeeen!!!
och så har jag ridit på min fiiina polle :)
idag hann vi inte göra så mkt förutom sova till kl 10:30, dom åkte 11:52 och mamma körde mig till norrtälje så jag åkte 15:30 från norrtälje.
Men sedan när jag sitter på bussen påväg till sthlm, så är det baajs mkt köer mellan roslagsstoppet och danderyd, så jag går in av en reflex på mammas hotmail, för att kolla om jag kan använda min bekräftelse som biljett, eftersom jag räknade med att inte hinna med att hämta ut min biljett.
och då fick jag se att det var att ta sig med buss från t-centralen till Södertälje SYD som gällde!
faeen vilken panik jag fick då!
trodde faen inte att jag skulle hinna överhuvudtaget.
men jag hann rätt så bra! eftersom jag har en sådann jääävla tur ibland assåw :P
så nuuw sitter jag ÄNTLIGEN på tåget till linköping!
men huvudverk har jag tyvärr fått :(
vill bara gå och lägga mig nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw!



R me Tippo å Nettis :D

god morgon! har sovit gött förutom när tippo väckte mig å nettis kl typ 01:30 och ville komma å sova i mellan oss! men då gick nettis och tog madrassen istället.
idag blire att fixa stutsmattan, åka å kolla på hera, sen ska jag rida liite senare, och sen får vi se vad som händer :D
har iaf installerat min nya dong! :D höhöh med liite hjälpa av mina kära systrar ;)
ha en gööör bra dag :) för de skall vi ha :DDDDDDD

















RSS 2.0