HAHAHAHAHAHA OMG!!!!


Snygga Iphone 4S Skal!

Klicka för full storlek!

Klicka för full storlek!

Klicka för full storlek!












Snygga Iphone 4S skal hittade jag på nätet på www.jbutiken.se
och även på www.fyndiq.se
är fett sugen på att köpa massa snygga skal, men har inte fått min Iphone än!!!!!! ge mig nuuuw!



Shopping med Ellie<3

God efter middag! imorse så hade vi prov i Historia A, riktigt kul??? hade jue pluggat MASSOR... hahahahahaha
sedan Samhällskunskap, sedan Lunch och sedan Ikano och Shoppa liite med Ellie :) det var trevligt och jag köte ett par leggins på Ginatricot och sedan 3 par string :D och sedan köpte jag en sak med massa olika färger på ögonskugga, och en eyeliner och nya smink paddar på H&M så är nöjd med dagens inköp!
haha eller det kommer inte bli nå mer inköp till mig själv iaf på ett tag! nuuw gäller det att köpa julklappar som man absolut INTE har råd med!!!!! usch. Kan man inte skita i julen???? SNÄLLA!!!! känns så meningslöst lixom, samma sak varje år och man förlorar en massa pengar på skiit till folk som folk sedan ändå inte kommer använda eller ha någon glädje av.!!!!








Iphone 4S Vit

i måndags så var jag och mamma på Elgiganten i Norrtälje och Beställde hem en Iphone 4S Vit :) är fett sugen på att få den Nuuuuw! ge mig ge mig ge mig!!!!


Dags för Bäverfittan!

Nuuw har det blivit kallt! så nuuw äre dags att använda bäverfittan :D ohyeaaah!








KÖRKORT<3

ÄNTLIGEN har jag klarat körkortet :D det känns faen overkligt! men uppkörningen gick bra :) fick köra med en bög som var jättetrevlig :) så det var tur iaf! men det var typ bara 1 sak som gick dåligt och det var backa runt hörn/uppförsbacke!
men äsch skiit samma körkortet är mitt<3 MOHAHAHAHAAHHAHAHAHA




Helg i sthlm<3

god kväll! denna helgen har jag jue varit väldigt social. Denna helgen har jag helt spenderat i sthlm :) i fredags var det Globen Horse show med alla 3or hela dagen, träffade även min älskling i typ 2 timmar, sedan så åkte jag hem till pappa å slaggade från fredag- lördag, på lördagen så var jag hemma hos mormor och fixade hennes ögonbryn och käkade lunch, efter det så körde hon hem mig till Tippo å Nettan :) vilket blev en rolig och trevlig kväll!
vi käkade middag på Pizza Hut i handen typ, och sedan så hyrde vi 2 filmer och åkte hem till dom och chillade :) så det var fett nice!
sedan så blev det inte en så lång sovmorgon på söndagen, men vi gick iaf på globen horse show kvällsföreställningen :) det var kul, men rätt så seeegt när det var tråkig hoppning, men annars så vare awesome!
sedan idag vare tidig uppgång, gick upp vid 07:00, och sedan åkte jag hem till norrtälje och hade en kör lektion med min underbara lilla gubbe Tommy :D haha han e såå awesome! älskar att köra med han!
och detta vara förhoppningsvis våran sista körlektion tillsammans :(
men vi får väl se hur det går imorgon!
går det så går det!
om det inte går så skiiiter jag i detta xD hahaa det känns så iaf!!!




sthlm<3

hejsan! om ett tag går bilen mot sthlm med 2 sthlms brudar och en vette faen vad det är xD hahaha
blir bara jag, ellie och frida ;) ohyeaah!  men vill komma iväg nuuuw!
vill hinna träffa min älskling en stund<3 saknar honom massor!!!! sedan blire hem till pappa, och dö i sängen, och sedan imorgon blire att tagga Globen horseshow med klassen :) fett naaaajsigt! och sedan på lördag blire hem till mormor, käka lunch, fixa hennes ögonbryn och sedan troligen träffa tippo :)
och söndag blire globen igen med tippo :) <3333333








Onsdag morgon!

god morgon, är så in i helvete trött :( vill hem till min underbart varma och sköna säng, istället för att sitta här i skolan på en extremt rolig lektion i Historia A, inte dirket vad man kände för imorse när man var tvungen att tvinga sig upp ur sängen! man låg och bara snappade larmet 5 minuter till hela tiden, fy vad irriterande att behöva gå upp... :( 
denna skoldagen är extremt långtråkig! Onsdagar är dem tråkigaste dagarna i skolan EVER!!!! fy bubblan!!!
börjar 08:10 slutar 15:30... kul?
svar NEJ!
efter Historia A så äre Naturkunskap som är jue så himla "kul" lr???? :P
och sedan äre en låååååååååååååååååååååååååååååååååååång lunch, och sedan håltimme i typ 2 timmar
sedan Svenska!

 


Grym liten 5årig pojke


trötter!

god morgon vaknade för en liiten stund sedan, och har inte sovit så väldigt mkt men när jag har sovit har jag sovit gött iaf :) idag så äre samhällskunskap och dans :) sedan blire hem å chilla, plugga ^^

Religion!

god morgon har sovit pissigt dåååligt inatt! :( fett sad! har inte kunnat sovit så många timmar :'( usch usch usch!
men ska sova mycket sen när jag kommer hem från skolan!
dagen är fett chill, efter religions lektionen så blire lunch, och sedan åka hem :D boooyaaah! så gött, så då blire chilla, hålla på med projektarbetet med nickis :) och sedan ska jag plugga liite! i have to :(
idag är jag ändå väldigt glad :) även fast min sömnbrist är väldigt stor!


Söndag igen..

god morgon har sovit så in i helvete har sovit väldigt bra eftersom jag inte som inte sov så mkt från fredag-lördag. Nuuw blire ut och rida på min polle, sedan ska jag in å slappa, och sedan åka till linköping kl 17:45 :(


19/11-2011

har precis vart ute å ridit på min fina hest i mörkret :) gick bra. Ikväll så ska jag sitta här på landet i min ensamhet och dö typ :P haha
imorgon fyller min mormor år oxå ^^ haha så då blire ringa å gratta, sedan åka tillbaka till linköping!

Onödig Fredag!

sitter på tåget som har börja rulla, vill bara hem å sova nuuw :( e fett trött assåw! det är rätt så hemskt!
idag har det varit en sådan jävla onödig dag så de finns inte!
har inte haft någon ordentlig lektion!
religionen så var jag klar med uppgiften då gick vi å fikade istället, naturkunskapen, var jag oxå klar med uppgifterna då gick vi å käkade lunch, på svenskan så var inte elin där, så vi hade en jävla syv tant som hette Ingrid som lät som ett cp... assåw herre gud vad mentalt dåligt jag mår assåw! jag kommer att drömma mardrömmar av henne!
jag blev så jääävla utmattad av att lyssna på henne i 40 minuter så jag dör typ!!!!
och jag har fortfarande inga hörlurar, så it sucks! vil lyssna på muuuuuusik :((((((((((((((
men det skön är att jag får iaf sälle från centralen och hem, men ändå ska sitta här i 2 timmar först :'( buuhuuu!!


Ålders diskriminering!

tog ca 2 timmar för mig att skriva min uppsats om Inre och Yttre resor, valde att skriva ett inlägg som skulle vara i någon tidning av något slag, och det man skulle skriva om var ålders diskriminering, och olika typer av diskriminering. Tycker att jag fick till många bra saker, men läste typ upp för min mamma min kladd som jag hade skrivit, och faaaen vad illa jag glömde att knyta ihop skiten på slutet :( faaen vad störd jag är över det assåw!!!! x( faaaen vad ledsen jag blev över det!!!!!! grrrrrrr :@ men men... är glad att jag fick till en bra text iaf!

igår så fixade jag jag Bajsmack's ögonbryn, för dom var verkligen något av de värsta jag har sett iaf på Vreta! omg assåw jag har velat fixa skiiiten hur jävla länge som helst, och igår så gick han äntligen med på det, och han blev så jävla nöjd med resultatet :D han stog å speglade sig själv länge ^^ hahahhaa faeen vad grym jag är assåw! hahahaha!!!!!



det vänstra e fixat, det högra e buskigt! haha assåw det ser inte så farligt ut det högra på bilden men trust me in real life, IT IS!


resultatet! liite suddig bild men men.. han kunde inte stå stilla så bra!!!


Inre och Yttre Resor!

god morgon alla trötta jävlar!
jag själv är jävligt trött, fattar inte att jag orkade mig själv ur sängen imorse.. men men det är jue nationella i Svenska B om typ äääh 1 timmer och 30 minuter, ser väldigt mycket fram emot det. Finns inget bättre än att sitta i skolan, men press, och förväntan från sina lärare om att man ska ha skrivit en underbart bra uppsats om inre och yttre resor.... lr?
vette faen vad jag ska skriva om assåw??? :S
men har från kl 09:50- 15:30 på mig så något bra lär jag väl komma på, men hatar att skiten man ska skriva är förhand..... suck it!!!
hatar skriva förhand.
Har VÄRLDENS FULASTE handstil!!!! i promise! ser förjävligt ut, undra vrf man inte får bedömning över ens handstil, då skulle jag ABSOLUT under ALLA omständigheter få ett STORT IG!!!!! xD


Twilight Maraton!

god dag! idag så e jag sjuuuukt trött! har sovit drygt 3 timmar inatt, var på Twilight maraton igår på Sergel med Tippo, Nettan å Angelika :D hade trevligt, men det var rätt så seegt att sitta där 8 timmar xD fick ont i foten av att sitta där såååå länge! men det var skojj, men mackan som man fick var riktigt äcklig, och sedan så var Breaking Dawn bra, men det var inte den bästa Twilight filmen iaf ^^
men det var värt det tycker jag iaf! fick skjus av min underbart snälla far, och det fick även mina vänner ^^ han var snäll å körde hem dem :)




:(

U know Why!!!! :'( </3


Naughty Naughty Naughty!

sitter i Nickis pickis säng, har suttit här ett par timmar.. vi har gjort massa grejjer på vårt projektarbete, och snackat skiit med mera.
Har även beställt biljetter tills imorgon :) då det är Twilight på Sergel med flikkorna :D ska bli fukking AWESOME!!!! hahaaha
sedan har jag beställt skjus av min underbart snälla pappa :D så slipper att ta mig hem själv mitt inatten ^^

ikväll blire plugga, å göra klart religionen, och ska försöka göra Big Bang uppgiften oxå.. sedan får vi se om jag å nickis går på nåt konstigt pass av nåt slag xD hahaha kommer inte riktigt ihåg vad de hette men men...


faen vad fiint...... elller inte

Fick liite sovmorgon ändå :D

god morgon! vaknade kl 09:00, snackade med nickis igår kväll och vi börjar inte för än kl 10:00 :D såååå jäävla gött det var att sova ett par timmar längre!
och imorgon äre oxå sovmorgon, så that's NICE!!! hahaha kanske inte riktigt direkt på Onsdag xD men aah...
har klätt på mig å skiit, ska snart gå till bussen skojj skojj..
idag äre slapp dag, mentorsmöte, religion och projektarbete :D<3
sedan blire beställa biljett tills imorgon :)

seeeyaaaaaah motherfuckers!



Linköping Again!

sitter på tåget påväg till linköping.. assåw guuuh vad jag är trött på den här skiiten!
att åka fram å tillbaka mellan Norrtälje och Linköping HELA JÄVLA TIDEN! faaen vad skönt att skolan snart är slut, lr aah snart, å snart.. det är drygt ett halv år kvar, men ändå!
faen vad skönt det ska bli att slippa detta då!!!!!! och inte nog med att åka 2 ggr i veckan, utan denna veckan ska jag tillbaka till sthlm på tisdag efter dansen, för då äre Twilight Maraton med mina älskade tvillingar + Agge ^^ och sedan ska jag tillbaka till Linköping igen på Onsdagen... faaen vad jag är aktiv, och sedan tillbaka till sthlm igen på fredag.... omg omg omg...
och sedan till linköping om en vecka igen, och så håller det på veckor i ända.... att jag orkar med den här skiiten!!!
men men vad gör man inte lixom!!!

den här helgen har vart piss tråkig... men en sak som är bra är att jag har gjort klart "grön energi".. men det var väl typ det ända.. och det ty ända roliga var att rida på min heest :) och träffa min bby en liiten stund i fredags.. men det är det ända som den här helgen har bjudit på som har vart nåt.. xD hahaha
imorgon blire upp tidigt och sedan skolan.... yeeeeeahy!!!
men morgondagen är nog rätt så slapp så det går väl ingen nöd på mig!
ska försöka bli klar med religions uppsatsen lr vad det nuuw är oxå!!!!! så jag slipper ha de oxå att tänka på i skallen!

hahaha tänk vad man kan komma på mkt dåliga saker här i livet genom att sitta på tåget och inte ha något att göra så att man slänger in ett LÅÅÅÅNGT blogginlägg.. själv så skulle jag verkligen INTE läsa detta inlägg för det är aldelles för långt för min smak..
hahaha det som är roligt är att jag bloggar, och när jag är inne på andras bloggar så läser jag inte typ, om det inte står något speciellt lr om det inte står nåt om mig såklart xD utan jag brukar kolla på bilderna som folk lägger upp typ, och om dom inte ser bra ut så skiiter jag i resten xD om jag inte är på humör att ha sååå jääävla tråkigt att jag går in på Kissies blogg och läser om allt hon gör, men det händer jääävligt ytterst sällan!!! hahaha
nuuw orkar jag verkligen inte skriva mer.. börjar få skrivkramp (LOL) hahaha neeh men ska spara på min kreativitet till något annat bättre och viktigare än min blogg.. tillexempel Religionen, Nationella i Svenska B som är på Torsdag, som jag ser sååååå jävla mkt fram emot assåw! hahahahaha NOT
men aah nuuw ska jag sluta skriva det är bara irriterande att jag sa för lääääänge sedan att jag inte ska skriva nåt mer och sedan så fortsätter jag ändå... xD det är liiite komiskt
så här långt inlägg tror jag faen aldrig att jag har skrivit förut.. så detta är väl mitt (skriv rekord) haha lr nåt sådant liknande..
men assåw aah.. nuuw är jag faen klar för dagen/veckan/året men att skriva massa saker som inte har någon betydelse... men det är jue massa människor som läser min blogg så dom måste väl tycka att jag har nåt intressant att komma med, Inte vet jag! men aaah.....

bye bye!!!!


old pic!

Something Borrowed!

har vart duktig och pluggat idag, har gjort klart Naturkunskaps uppsatsen om "grön energi" och nuuw sitter jag å kollar på Something Borrowed :D älskar den filmen<3 den e så underbart bra!!!!!
och sedan är Dex så otroligt jääävla snygg oxå att kolla på! man vill baaah mmmmmmmmmmmm lixom xD hahaha! man kanske inte ska säga så nuuw, men ändå! that's so fucking true!
träffade min bby igår en stund innan jag åkte hem på tal om ingenting :) det var myysigt<3 saknar honom




Som Hund och Katt

god morgon!

gick upp för en liiten stund sedan :) har sovit fett gott inatt :) idag blire att plugga, rida och vara med min lilla vovve :D
just nuuw sitter jag och kollar på som hund och katt som går på tv :D haha den e så bra!
det är pissigt tråkigt väder ute assåw :( fett tråååkigt!!!!



Idag så blire hemresa!

god morgon gick upp för en dryg halv timme sedan, är färdig packad å klar inför att åka hem! mamma åker till mellerud idag, och då betyder det att jag kommer att få en underbart rolig helg ensam :( verkligen ingenting att se fram emot, men men... får väl ta fram massa plugg och dränka mig själv i allt jag måste hinna med att göra!
igår kväll hade jag skiiit svårt att sooova, kanske för att jag sov från 18:00-20:00, men de var så fucking awesome iaf :D och sedan så började jag med uppgiften i Naturkunskap som vi fick här om dagen, den e fett wierd, så fattar inte så jäävla mkt!

idag är det den 11/11-2011 :D haha fett coolt assåw!!!! haha de ska man ta tillvara på ;) haha<3



Stalldag!

god efter middag ^^ kom hem från en iskall stalldag för 1,5 timme sedan, har vart skojjsigt men as kallt verkligen! men solen sken mitt på dagen efter lunch, och då red vi på ovalbanan :D det var kuuwl!
nuuw ska jag lägga mig och sova en stund, sedan blire plugga på! om man nuuw orkar med det, som man troligen INTE gör men har inget jävla val assåw!


min lilla Neisti som var jätte biten typ över allt :( alla andra små hestar har misshandlat honom :'(

då var man tbx i skolan..

Har Ä N T L I G E N ! kommit hem efter en lååång skoldag! har haft massa lektioner, kändes konstigt att börja med det direkt efter ett liitet lov! har haft historia, samhällskunskap, naturkunskap och Svenska B.. riktigt roligt och seeegt! började kl 08:10 slutade 15:10 typ.. så aah rätt så seeeg dag!
nuuw blire att hoppa i duschen/tabort mitt äckliga å fula smink och sedan sätta mig med MASSOR av plugg.. ååh så underbart roligt det låter :D lr????
imorgon så väntar en hel dag i stallet ^^ hoppas på fint väder och skön temperatur, vilket det troligen INTE kommer att vara.. men ändå ;) man kan jue alltid hoppas<3




Uppkörning = Kuggad!

sitter på tåget påväg tillbaka till Linköping, är inte pepp på det assåw! är faaaen så jääävla deprimerad över 1000 50 saker.... har så jäääävla mkt skiit jag måste göra :( faaaen vad depp jag blir!!!
och sedan så fick jag Värsta jäävla SURkärringen idag när jag skulle köra upp, och jag såg baah att det stog EJ GODKÄND i pannan på henne, när jag träffade henne på en gång, visste att hon skulle vara värsta gnällkärringen.. så ja det gick jue som det gick, hon klagade på 1000 saker oxå, och bilen hade jag aldrig suttit i förut heller så det kändes konstigt!!!
men har bokat en ny tid för uppkörning den 29 November kl 15:25 tror jag och då ska jag faen ha en snäll gubbe å köra med! och sedan ska jag ha det där jääävla kortet!!!!!!!!!
hur jävla svårt ska det vara lixom!
och detta betyder alltså att jag inte kan ha mammas bil i helgen heller som jag hade sett såååå jävla mkt fram emot så det finns inte!!! :( nuuw när hon åker iväg och lämnar mig ensam hemma, och sedan kan man inte ta sig med hennes bil heller :( FAEN OXÅ!!!!


VRF SKA MITT LIV SUUUUGA SÅ JÄÄÄÄÄÄVLA HÅÅÅÅÅÅÅÅRT FÖR????


Kunskaps provet B fixat!

har kommit hem till landet igen :) och taggar för morgondagens uppkörning! klarade kunskaps provet och vart fett glad :D fick 54 av 65, man skulle ha 52 för at bli godkänd :D så det var iaf 2 poängs marginal ;) så det var alltid nåt! måtte bara klara uppkörningen imorgon assåw!!!!!!!!<3
då blire dra runt med morsans bil i helgen :D såååååå niiiiiiiice!!!!! vill vill vill vill..
körkortsbilden går att leva med iaf ett par år ;) höhö!


Time to go!

är fett nervös! men vi får se går de så går det!!!!! wish me gooooood luuck guys!!!!




Imorgon händer det!

god kväll! har pluggat massa teori, har gjort tester på datan å läst hela pluggis boken, ja den e inte så jävla lång men ändå! :) det känns rätt så bra, men vi får väl se imorgon hur det går! kommer gå upp 07:20 imorgon bitti för att göra mig snygg för körkortsfotograferingen, och sedan äre att göra körkorts provet är fett nervös!!! sedan äre uppkörning på Tisdag :O omg!!! vette faen om jag klarar det här assåw! men det måste jag göra annars blir jag gaaaaalen!!!!!!!!!!!!



detta är min snygga bil som jag fick köra runt med på Gillinge :D fett nice assåw!!!!!!!!!


Tacos,bowling & entourage!

god morgon! gick upp för ca en halv timme sedan, har sovit så jävla gött assåw! finns inget bättre än att komma hem å lägga sig i en skön säng efter att ha vart ute hela kvällen och dansat m.m. :D hade super kul igår med tjejerna. Först så var i Hammarby sjöstad hemma i Tippo å Nettans Morbrors lägenhet, där vi käkade god tacos, och god dricka :)
sedan så hade vi bokat tid på Discobowling vid gullarsplan :D var riktigt kul, även fast jag sög totalt!!!! men men hade kul ändå.
Sedan efter det så drog jag, tippo, nettan, jojjo, cassie och camilla vidare till Entourage :D och det var riktigt skojsigt! iaf efter vi hade vart där nån timme, den första timmen var ur tråkigt, för då var kl bara 22:40 typ och då hade de inte börjat hända någonting så. Men sedan var vi där och dansade i 3 timmar typ :D så det var skiit skojjsigt!!!!!
tack mina underbara vänner för en trevlig kväll<3


våra hello kitty tallrikar :D hahaha ohyeaaah!


fina jojjo!<3


Agge kör på egopix samtidigt som jag tar kort på henne! ;)


min älskling tippo som plockar bort liite disk ;)<3


kajsa som kör sin sexy pose!!! ;)


älskade Nettan :)<3


jag å nettan<3


jag å tippo<3

Bilder på Tatueringarna!

nuuw har jag lagt upp bilder på mina nya tatueringar på datan :) så här kommer dom!






5,5 timme kvar till Tatuering!!!!

god morgon!



Fattar inte överhuvudtaget att jag orkar gå upp vid 8 lixom, det är helt sjukt, gick typ och la mig vid 02:30 inatt! fattar inte, hur faen orkar jag upp?
gårdagen blev inte riktigt som planerat, efter gillinge som var sådär kul, så var buss jäveln försenad SÅ IN I HELVETE! men jag stog och snackade med mina nya "kompisar" haha nääh lr dom var iaf sjukt snälla å roliga att snacka med så! :)
sedans så hämtade pappa mig vid stationen vid 18:20 lr nåt, och sedan så sa han att vi skulle på restaurang med Zeta, så kl typ 19:10 så hämtade vi upp honom, och sedan så åkte vi till nån restaurang, jag tog en kycklingsallad och en päron cider, haha hur de gick sen ska vi inte tala om... xD hahaha
när jag kom hem var jag sjukt deprimerad och ledsen :( så jag gick och satte mig i min pappas badkar i typ 1 timme lr nåt, sen så gick jag å la mig i hans säng, och sedan när Zeta hade åkt så skjusade pappa hem honom och då gick jag å satte mig i soffan lagom till att Idol utslagningen skulle börja, efter det så ringde Richard och vi snackade väldigt länge i telefon tror jag xD och sedan efter det så blev de sängen!

Nuuw äre inte många Timmar kvar tills det är dags att Pinas på nytt! det var typ 2 år sedan jag gjorde min förra tatuering, så det var ett tag sedan, vi får väl se hur detta blir ;)
sedan blire hem å chilla ett tag och sen kl 18:00 så anländer jag till Hammarby sjöstad!!! ohyeaaah :D
och ska fira mina små Flikkor som fyller 19 år idag<3 grattis så mkt mina små tjejjor :) ni tjjejer betyder ALLT för mig, ni har alltid funnits hos mig, och ni kommer alltid fortsätta vara det<3 :*****

THERESE SCHEDIN<3

ANETTE   SCHEDIN<3




Risk 2an Gillinge banan!

god morgon/förmiddag what ever, sitter och råååå tråååkar på Gillinge, min körtid var så tidig att det är 2 timmar kvar tills jag får börja med Risk 2an, så sitter här och tråkar som faen... vad ska man göra under denna låånga å tråkiga period då??
klart man tar fram datan och ser vad man kan hitta på för att fördriva liite tid! höhö :P
och sedan håller detta på i 4 timmar oxå, det känns liite väl långt och drygt men vi får väl se, alla säger jue att det är roligt så vi får se ;)
nuuw blire plugga teori i väntan och kanske nåt mer efter de vi får se!
efter detta ska jag hem till min käre far.. och imorgon blire Tatuering, är fett otaggad xD men det kommer bli bra, men ont som faen xD höhö<3



Nyduschad å fin..

har duschat och fixa håret första gången denna veckan xD haha alltså fixat håret! duschat har jag jue gjort ^^ men  mitt hår blev så fint när de blev plattat :) haha älskar min plattång<3












Risk 1an B

har Äntligen kommit hem efter 4 timmars teori i ett liitet rum med okända människor, vi fick kolla på ett par olika små korta filmer som handlade om trafikolyckor m.m. sedan så fick vi lyssna på när tanten snacka om allt möjligt som hade med faror och trafiken å göra, sedan fick vi komma med förslag på olika saker m.m... det var inte direkt speciellt roligt, men det var tvunget att göras för att komma framåt mot körkortet!!!!!
nuuw blire duscha, packa inför sthlm imorgon, och sedan plugga!!!!
imorgon blire Gillinge banan i 4 timmar, sedan blire att träffa Richard och åka hem till min pappa, sedan på lördag blire tatuering, fira tippo å nettan, bowling å krogen!! så nice assåw!!!!
sedan på söndag blire nog chilla, plugga galet mkt!!!!!


Halva höstlovet har gått..

god eftermiddag lr någe, har kommit hem för en dryg halvtimme sedan, har vart å övningskört med Tommy :) har gått bra, sedan har jag shoppat födelsedags presenter till mina bästavänner :D haha hoppas dom blir glada! och sedan köpte jag present till mig själv oxå, för att jag gillar mig själv så mkt xD hhahahahaa lol, nääh men jag kunde inte låta bli assåw! när man väl har chansen så tar man jue den när man hittar nåt man vill ha, men det svider till rejält i min plånbok faen, men men..


örhänget det står Love på :) riktigt fint tkr jag!


sedan ett halsband med en nyckel på ;) ifall jag har låst mig ute xD hahahaha lol!

Svenskars hemliga liv!

sitter i soffan och snart är Svenskars hemliga liv slut! hahhahaahahaa assåw herre guuh! fattar inte hur folk kan vara så wierd assåw!!! xD hahaha men det är väldigt kul att kolla på, för det känns så overkligt lixom att folk tänder på vissa saker, m.m. xD hahahahahaha

Svenskars Hemliga Liv

Tid för tatuering!!

har precis bokat tid för tatuering på Lördag kl 14:00 på Gullmars Ink! är fett nervös nuuw faen! men samtidigt fett taggad! ska göra en liiten stjärna över bröstet typ och sedan ett litet hjärta bakom örat!!! :D kommer bli riktigt fiint assåw ;) höhö!!! hoppas jag! nettan å tippo skall följa med mig oxå ;) så det ska bli gött :D






morgon körning!

god morgon har precis kommit hem efter en dubbel morgon körning med Tommy:) det har gått väldigt bra, har övat på parkering och grejjer! och så är jag kung på fick parkering :D Booyaaah!!! haha
idag blire fixa å grejjs, rida och sedan tbx kl 17:00 och köra ett dubbel pass till! höhö, kommer dö av utmattning!



RSS 2.0