Skön dusch? OH yeeess!!

god morgon bloggen! vaknade nyss av mitt alarm som ringde, sedan så ringde jag till min käre mor å snackade med henne en liiten stund, och precis när jag ska gå till badrummet och ta en dusch så har redan min käre bror låst in sig där, och ska ta en dusch... wtf lixom.. men aah han fick lov till att ta en snbbdusch för jag vill oxå! är riktigt skabbig i håret nuuw!! uussscch! vill absolut INTE ta på de!!!
så fasen vad de ska bli skönt att duscha!!!
sedan kl 13:00 ska vi vara hos pappa, för att sedan dra oss in till stan och till grönan :) de ska bli skojjsigt assåw!!!
sedan får vi väl se vad vi hittar på för nåt skojj :) höhöhö


sova :)

god kväll lr god natt :D dagen har gått till att chilla i sängen framför liite film med fredrik ^^ vi kollade på Killers och Sex and the City 2 :D hahaha Sex and the City 2 blev klart hans nya favvo film assåw :D hahahaha..!!!
men vi hade de trevligt, han var väldigt snäll, och liite toffel xD william har fått konkurans xD hahaha nääh skojja bara!!!
imorgon blire upp tidigt för att ta en dusch sedan blire grönan med calle, steffi, pappa å kuldip :D haha fett nice! har inte var på grönan på 2 år ^^ haha så de ska bli niiice!!! :D


Lördag redan?

god förmiddag, blev väckt av steffi kl 10 typ... fasen vad sur jag var då å trött som faen!!! :( uusccch!!!!
hon baah upp nuuw jag kan itne sova, jag har bakat maränger... jag baah ehhmm..
hon baah kom nuuw så kollar vi på film innan calle vaknar så vi får bestämma.. riktigt härligt de var att gå upp då kan man jue säga..
nuuw blire att klä på sig å grejjs, kommer hit en kompis om ett tag tror jag iaf ^^ haha som jag aldrig har träffat förut så ja vi får väl se lixom! xD

känns faen inte som jag har redan vart här 1 vecka imorgon, veckan har gått sååå jäävla fooort assåw!!! det är helt sjukt, snart har jag bara 1 vecka kvar här :((( usch!! vill inte tänka på de assåw!!! de känns hemskt!!


läggdags!

ikväll så hare vart filmkväll med calle å steffi =) vi kollade först på Iren Huss sedan så kollade vi på little fockers :D haahaha den är riktigt rolig assåw! nuuw blire väl att bädda sängen sen hoppa ner å sooova!! är väldigt trött! har städat ordning mitt rum efter grabbarnas jäääkla dataspelande som pågick i mitt rum hela natten xD haha!!
nuuw har man då nytvättade lakan å greejs :D fasen vad gött!!!
natti natti :D



min söta byxdress från bikbok för 29 kr på rean :D

lång sovmorgon!!!

Idag så sov jag till 11:30 :)) faaen så gött!!!
igår kväll så var jag, nettan å Angelika på bio å såg the bridesmaids :D den var så otroligt jäävla fukking roooolig!!! jag å agge gapgarvade i 5 minuter efter en rolig scen. Det var helt tyst i salongen och sen så hörde man oss 2 xD hahahahahhahaa faaasen sååå kul de var assåw!!! det är verkligen en film som är värd att se!!! i promise!!! :D
idag så käkade jag å nettan frukost/lunch på subway :D that was awesooome!!! jäääkligt gött, å man blev proppmätt!
ikväll så blire hem till sågen å chilla å bada hade jag tänkt, skulle ha blivit grönan imorgon, men de blir på söndag istället. Imorgon är de tänkt att jag ska träffa en polare, får se om de blir så lr inte! annars så träffar jag säkert nån annan pooolare lr så!!! ^^







Bio ikvl?

ikväll så blire att vara med tippo,nettan å kanske angelika. Nettan sa att dom var sugna på att gå på bio, så de blir väl troligen de :D de vore rätt sååå niice assåw!!! :D men de som inte är nice är att behöva splittra ännu en 500 lapp...... ILLA!!!


28/7

God morgon vaknade för typ 20 min sen och ser ut som in i helvete! håret är en blandning av äckelpäckel och knullruffs typ... värsta snyggt assåw!!!.... host host.
idag så ska brorsan troligen dra hem ett par polare så dom ska hålla på å lana i mitt nya RUM :O inte schysst inte..
får se vad jag hittar på ikväll då isf ^^ idag har jag verkligen ingen aning om vad jag ska göra överhuvudtaget! får se om de blir att dra en sväng till handen lr ej, lr om jag träffar nån polare lr nååt!! =)

idag är jag väldigt glad iaf :D och de känns underbart!!!<333333








pömsig

nuuw äre städat, har käkat middag och allt är fixat å klart! ikväll blire väl att chilla hemma på mitt vackra nystädade rum, kanske får besök, men vi får väl se xD haha!!
annars blire nog att gå å sova tidigt ikväll lr nåt.. är ganska så trött, eftersom jag somnade förut i calles bil när steffi övningskörde xD hehe!
idag så har vädret vart perfekt!! inte för varmt å inte för kallt lr inge regn :) awesome dude!!!








tippen!!!

har åkt till jordbro i onödan för att vi skulle slänga deras gamla tv å torkskåp, när vi entligen e framme och har stått å köat så står de att man måste ha ett jäävla paserkort, wtf... men så vi åkte hem istället igen, och då visade de sig att vi kunde slänga skiiten i deras soprum xD hahaha onödig resa!!
efter de så åkte vi tillbaka till pappas jobb å lämnade hans bil, sedan så övningskörde steffi till ICA MAXI då dom var inne å handlade, orkade inte följa med, var ruggigt trött då assåw!! satt å sov i bilen istället xD heeya miig!!
nuuw så blire städa å fixa, sen kommer steffis kompis över på middag kl 19:00 ^^ höhö så de får bli en rätt så koort städtid lr nåt xD




Hammarby sjöstad

god förmiddag lr nåt, har sovit "jätte gött" haha på madrassen på golvet (Y) igår så kollade vi på HANNA den var fett skumm men ändå bra ^^
sedan så kollade vi liite på Hachiko a dog story :( den är heelt underbar å sorgsen, börjar alltid gråta när jag ser den!!!! fyyy... men den e vacker.
idag så har vi kollat på en film som heter no strings nånting xD haha kommer inte ihåg
om en stund blire att åka tbx till sågen å fixa liite ^^ härligt häärligt..


More Shopping :D

Hellu! har precis duschat å grejjs, fett skönt var det!! har shoppat liite mer idag inne i stan med Tippo å Nettan, dom shoppade oxå liite :D hehe sånt är underbart!!! :D ÄLSKAR/HATAR REA<333
Älskar de för att shoppa kläder är UNDERBART, Hatar det för att man bara vill ha mer å mer, och när man inte har råd så är det ILLA!!! vi har kommit fram till idag att jag är en Shopaholic :( ILLA ILLA ILLA!!!
borde gå med i en SLUTA SHOPPA CLUB!!! :O
men man blir så glad av att shoppa så det gåår inte att sluuta!!! :(((((((
vi tog även en fika i gallerian, assåw fett vad dyyrt allt är, jag dööör!!! en läsk kostade faen typ nästan 30 kr :O det är jue faen sjuukt, det är mer än vad en 2 L kostar på ICA jue för faaen!!!
det är HEEEMSKT!!!
men jag tog ett glas vatten istället =) aldrig att man slänger 30 kr på en liten glasflaska med läsk.... där går gränsen!!!!!
ikväll blire nog att dra till Hammarbysjöstad och chilla med tvillingarna :D haha vi ska troligen se filmen Hanna då oxå, dom började kolla på den imorse, men jag vill se den så :D

och jaag har även vart inne på Ur & penn och förminskat min klocka oxå :D den är fortfarande liite förstor xD haha men men, den sitter bättre nuuw än innan =)









Tisdag 26/7

god morgon alla! gick upp 08:30 såå härligt.... men ville inte stressa nuuw på morgonen, sitter och äter frukost just nuuw och gör ett inlägg samtidigt, tur att jag är tjej och kan göra flera saker samtidigt ;) höhö
kl 09:52 ska jag ta bussen in till Gullmarsplan och sedan därifrån ska jag ta tvärbanan till Sickla udde ^^ hehehe fett soooft assåw, har aldrig åkt tvärbana förut ;D så de ska bli liite kuuwligt xD hahaha!!!
sedan blire en titt i lägenheten och sedan in till stan tror jag ;) sooftisch!!!
sedan så ska jag försöka hinna en sväng till Handen centrum för att förminska min nya Jet Set klocka som jag fick av steffi :) haha kanske inte direkt de senaste modet om man säger så, men den är jue så otroligt jäävla snygg tycker jag assåw!!! har alltid velat ha den vita med guld och diamanter :D ååh nuuw har jag fått den :D
jag som ALLTID använder klocka ;) hahaha
men denna kommer jag faktiskt att använda, typ mer som ett armband lixom ;) haha

vråål snygg tycker jag!!!

fix/städ/shopping dag!

god kväll! sängen blev klar för en stund sen som vi köpte på blocket för 100 kr! den var fett nice assåw när den blev klar! med nya å fina lakan oxå :D greeat!
har vart på IKEA och handlat grejjs till rummet, och sedan så var jag å calle på ICA MAXI, och jag köpte 1 par strumpbyxor och sen en iLuv musik greejsimojs xD haha nåt man kopplar mobilen till en slags bärbar högtalare :D rätt så nice är den iaf :D gött gött!
imorgon blire att åka till Hammarby sjöstad för att träffa Tippo å Nettan :D blir väl att dra in till stan en sväng å ta en fika å så :D gött gött!!
sen blire väl hit å chilla förmodligen!! :) hehe 
 

en sådan här greejjs fast i Rosa ofc :D haha


God morgon regnväder!

guuh så härligt och vakna upp och titta ut genom fönstret och sedan se att de regnar! ååhh så underbart de kan vara ibland assåw!!!! mm.....
idag blire att försöka få tag på en säng till mig :D gött gött gött!! lr egentligen inte till mig men jag ska få sova i den i typ 2 veckor lr nåt :p HAHAHAHA
sedan får vi se vad vi hittar på.


hahahaha detta är typ jag och lilla Alva för 2 år sen lr nåt :P hahaahahaa

Äntligen Haninge!

har precis kommit innanför dörren och packat in alla sakerna, steffi hjälpte mig så att jag kan surfa på deras nätverk :D snabbare å gratis :D de gillas som faen! snart så blire kanske en snabb dusch å sen soffan för min del!
imorgon blire väl troligen ny säng för min del att sova i här i 2 veckor.
nuuw äre chill med ett glas vitt vin :D hehe
hare gött!!! de ska jag ha :D


Fladdermus attack!!!

igår kväll vid ca 01:30 så vaknar calle å steffi av att jag skriker högt, eller ja steffi vaknade och väckte calle, de hade flugigt in en fladdermus in hit :( fasen vad rädd jag blev!!!! :( steffi oxå och calle!!! 
a little creepy mooootheeer fuckaaaa!!!!

ikväll blire våran sista natt här på landet, ikväll så ska vi vara barnvakter till Alva å Lukas, vi ska käka tacos till middag :D fett gött assåw!!!!




hahahahahhaahahahahaa wtf assåw!!!

Bad Teacher

Var i Västervik idag med calle å steffi först så käkade vi middag på Harry's :D massa myyys! sen så köpte jag mig en ny handväska! som var snygg och billig :D rätt så niiice faktiskt!!!
efter de så gick vi på Bio å kollade på Bad Teacher :) faasen vad rolig den var!!! fett mkt värt att se den assåw! den var helt klart värd pengarna, xD hahaha lr ja calle å steffis pengar eftersom de var dom som betalade ;) hehehe!! underbart att vara liiten ibland ;) höhöhöhöhöhö!!!




Dagens låt! "What are words" (Chris Medina)


Västervik

Idag blir de Västervik med Calle och Steffi ^^ åker väl runt 15:00 kanske lr nåt sånt, tar ca 1 Timme att åka dit lr nåt kanske liite mindre. Blir att käka middag där och sen får vi se vad vi mer kan tänka oss att hitta på :) 
just nuuw är jag liite barnvakt till Alva :) hon leker med calles Ipad och jag leker med min data :D bättre kan de inte bli lixom! 
igår så blev de strömavbrott och massa skiit här och så åskade och blixtrade det som in i HELVETE! var väldigt nära oxå.... :( hade svårt att somna p.g.a det!!!
 


Småland here i am!

god kväll! gick upp kl 08:00 sedan så tog de lååång tid att åka buss till Björnsholm, ca 20 min från björnsholm så säger busschauffören att det är ett 45 min stop på en mack typ!! man baah great!!! lr inte....
satt där å häcka typ. när vi kom hit så chillade vi och fika sedan blev de massa pingis och sedan gick vi och badade i dömansviken ^^


Dagens låt! "Someday" (Nickelback)


Something Borrowed!

åååhhh!! kom precis hem från Heron :) assåw filmen Something Borrowed är absolut min nya favvo film!!! heeelt klart!! den var så underbart bra, det är verkligen en romantisk film som är väldigt svår!!! hon måste välja mellan killen hon älskar lr sin bästavän som hon har haft hela livet. Det låter som ett solklart val, men filmen gjorde de till en kompicerad fråga!! ÄLSKART iaf :D

nuuw blire nog natti natti för mig vet inte riktigt när jag ska upp imorgon, men runt 08:00 iaf lär de nog absolut bli!!!


Ny plattång :D

Min pappa har precis sponsrat mitt hår med en ny plattång :D som är jättebra<3 tack så mkt!!! det är en sak som jag kommer att använda väldigt väl kan man jue lugnt påstå lixom!!!
det blev en babyliss nano wet and dry, tror att nettan å tippo har en likadan, hoppas på de eftersom deras är suuuuuper underbart bra!!



Nuuw blire bio tror de blir something borrowd :D den filmen jag å tippo så gärna ville se, men när vi skulle se den så har de i liiiten salong å skiit...

Shopping in Sthlm :)

hellu! idag har jag vart å shoppat liite :D kändes underbart<3 hehehe xD hittade massa snygga kläder men de slutade med att jag köpte 3 par string, 1 rosa bh på blommor på, 1 gina linne, 1 vitt linne med pussmunnar på, 1 par svarta leggins :D de var de jag köpte!! hade gärna shoppat mer, men vill spara på mina pengar :D hehe snart är de grillat som väntar sedan blire bio ikväll :) får se vad de blir för film ^^










Ögonbrynsfärgning!

idag så bestämde jag mig äntligen att färga mina ögonbryn igen! färger håller på att torka än så länge, får väl se hur resultatet blir om ca 1 timme när de är klart :D
håller på att packa inför mina dagar på landet och min vecka i stockholm :D får se hur länge jag blir i småland med troligtvis till på Söndag skulle jag tro ^^
sen så ska jaag till haninge och träffa kompisar :D bland annat tippo å nettan kanske Nickis och Thim :D får se om de blir några andra oxå! vem vet ^^
imorgon bitti åker jag med mamma till sthlm, skall slagga hos pappa så jag hinner med bussen 09:50 på Onsdag! :D


200 hö balar!!!!

hellu dagen har vart lååång, har hållt på med hä balar, har vart borta i edsbro och hämtat 200 st (Y) bra jobbat assåw! de var jag, murre, lovisa och pascal som fixade och lilla juan xD haha om han nuuw stavar sitt namn så xD ingen aning!
igår kväll så kom min bby hem till mig :) vi hade de liite mysigt, vi kollade på en shopaholics bekännelse ^^ hehe sedan så kollade vi även på the proposal :D två bra filmer dära (Y)







Dagens låt! "Fest hos mange" (Mange makers)


Welcome home to Norrfukkingtälje!

har kommit hem nuuw "ÄNTLIGEN" har vart nere och kollat till min bby ute i hagen :) han var tjockis!!!! men Godi var jue faen grotesk assåw!!! usch.... inge mera bete xD men de blire ändå tyvärr...
mamma å murre har oxå kommit hit, mamma åker om ca 1 timme till jobbet så jag blir ensam med murre..
imorgon blire massa jobb med MASSA MASSA hö!!!! ca 200 balar ska vi hämta......



Haha är de Söndag idag?

Hahaha ofta de är Söndag idag? de känns verkligen som Måndag wtf... xD hehe om 30 min kommer mormor och hämtar oss ^^ sen blire stan och sen hem...

Kronjuvelerna

hellu lr god natt rättare sagt, det blev inte någon av de filmerna jag vill se tyvärr :/ Tippo valde Kronjuvelerna istället, tyckte verkligen inte att den verkade bra när jag såg trailern på den, och den var inte speciellt bra i verkligheten heller! den var skiiit skumm verkligen! men Tippo å Nettan var nöjda iaf xD hahaha vi har nog verkligen INTE samma film smak iaf!!! hehe imorgon blire en fika hos mormor med tjejerna sedan blire att släpa på all min TUNGA packning till Pirates of the  caribbean skeppet som är i stockholm någonstans xD som vi ska kolla på sedan så blire att åka hem till Norrtälje igen :/


Sandhamn :)

Har kommit i land nuuw och tagit en uppfriskande dusch med :D har haft underbara dagar på vattnet med Tippo, Nettan deras morbror Rickard och deras pappa Stefan :D har vart kul, vi har spelat massa kort, badat 1 gång xD seedan liite solat xD osv och ätit massor xD hahahah typ lr nåt! de har vart riktigt skojjsigt faktiskt!!
man hatr väl sovit liite sådär, men de är en annan 5a xD hehe och här om dagen så fick jag så otroligt ont i magen så det inte var sant... helvete assåw! jag har aldrig någonsin haft så ont i magen så det är inte sant!!! jag kunde inte ligga, sitta, stå lr nåt, de var helt sjukt assåw!!! ussssccchh!!!

ikväll blir det nog en bio :D väldigt gött ska de bli!!! vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska se men de lutar åt bad teacher, Hanna lr Unknown. Men vi får se vad de blir om de blir nåt alls!!! 

här kommer de bilderna som jag har tagit under våran lilla resa, de flesta är från Sandhamn :D



 


















































Mina nya foppa tofflar xD


































Sosso <3 Tippo <3 Nettan <3


Blidö

god kväll sitter i min å tippos lilla säng, först gången jag har internet ^^ hehe vi har badat, käkat god mat, spelat spel, kollat på solnedgången och tagit en promenad och handlat liite, imorgon drar vi vidare någonstans sedan på Fredag ska vi till Sandhamn :D ser fram emot de eftersom jag gärna skulle ha velat åka dit :D så de blire på fredag! nuuw blire sova!!! natti natti :)<3

Tagga segling!

god morgon vaknade någon gång innan 09:00 när Tippo väckte mig, kändes faen INTE kul att gå upp då assåw! faaen daah! men de var bara att pallra sig upp å käka frulle, Stefan kommer snart och hämtar oss, då ska vi åka till Rickard och sedan blire sjön som gäller! kommer att vara borta till på lördag kväll, får se om jag har nån mottagning ute på sjön och om jag har nåt internet så jag kan skiva nåt om vad vi gör för nåt skojjsigt ;) har gött så länge!!!! för de skall jag ha :D


då var man i haninge igen!

vilket stök de var när man kom hem med alla saker, men jag kom iväg med 19:30 bussen från norrtälje och jag var framme kl 21:45 ^^ tar tid.. men nuuw är jag äntligen framme! blir väl snart att sova, sen så blire upp imorgon och iväg ut till havs ^^ hehe tagga som faen! har aldrig seglat så de blir väldigt kuul<3



3e platsen blev min<3

äntligen är jag och mamma påväg hem i bilen ^^ har vart en lång dag även fast den inte är slut ännu, vi orkade inte var kvar hela eftermiddagen och kolla eftersom det är ca 3 timmars bilväg samt att jag ska iväg ikväll igen ^^¨
gick upp tidigt imorse var grymt trött, Svalur var oxå väldigt trött, han var inte peppad alls, men han gick iaf, han var sådär idag fick poängen 5,83 tror jag, verkligen INTE mitt bästa. Men han skötte sig bra, dock så red vi i Väster varvet och min häst går bäst i högervarv, så de var en nackdel. Men men de räckte till en 3e placering :D
jag vann en gul rosett, 1 medalj, 1 pokal, 1 mjukis tröja från Wången samt liite Islänskt godis ^^ hehe gött gött!

nuuw blire bete och vila liite för min lilla hest och för mig själv fram till hösten ^^ fast han skall iväg till Mellerud och ha semester ett tag samt bli liite riden av mammi ^^

det var kul att så många gick upp tidigt för att komma hit och kolla på mig imorse :D de vart jag glad över! synd bara att inte resten av familjen kunde dyka upp!


Ladda inför morgon dagen!

God kväll! har kommit från en mysig kväll nere ifrån hamnen! käkade taco paj till maddag =) den var helt okej, rätt så stark. Dagen har gått väldigt snabbt med många fina hästar i B-finalen :) Nuuw är de bara att ladda om för A-finalerna som är imorgon, min final går kl 09:00, och de ser bra ut, de har inte blivit extremt varmt då än, och så har jag hoppat upp till en 4e plats, eftersom hon som låg på en 3e plats strök sig ur finalen, så då ligger jag 4a istället och sen så hoppar en annan tjej upp som 5a. Så det blir en väldigt spännande final imorgon!!!! :D
nuuw är det packa liite och sedan sova :) skall upp kl 05:45 imorgon lr nååt!!!

Natti Natti<3

btw imorgon kväll så åker jag till Haninge :) ska mysa liite med Tippo och Nettan<3


stockholms mästerskapen 2008 tror jag xD

TÖLT T2 UTTAGNING

god natt alla! är riktigt jävla trött efter denna extremt lååånga dag! började med att gå upp kl 05:00, sedan så åkte vi till Sundbyholm vid 06:00 kl 06:30 började vetrinär besiktningen, och de gick kalas, eftersom det var 15 min skritt promenad från stallet till banan så bestämde jag mig för att gå med min älskade lilla polle till banan! de tog ett väldigt bra tag, men de var fett värt de eftersom det var super varmt samt tung sand som man fick gå i, vilket inte hade vart så bra innan man skulle in på banan.
de var 10 st startande ekipage jag red in som nr 9. de första ekipagen fick låga poäng och då blev jag lite orolig för att de skulle gå ut låågt, men de gjorde dom defenitivt inte när Linda och Johanna red kan man jue då säga.
Jag var väldigt nöjd med min underbara liilla heest, han gjorde en bra prestation och kämpade på, vi gjorde en fin visning sa folk till mig, och de är alltid kul att höra!
jag fick poängen 6,5 6,0 6,1 6,3 6,0 vilket blev en total slut summa av: 6,13, och räckte till en A-finals plats på söndag :) vilket glädjer mig otroligt. Tycker verkligen min häst förtjänar de. han som jobbar på så hårt och så bra!
ligger alltså sist in i A finalen på en 5e plats, på 4e plats ligger Filippa, på 3e plats ligger Sandra, på 2a plats ligger Johanna på 1a plats ligger såklart Linda.
men de kommer att bli en spännande final att se fram emot på Söndag morgon iaf!
btw finalen är kl 09:00 så det är bäst att alla håller tummarna för mig då :D

sålde även min ryttarfest biljett idag :/ väälidgt synd eftersom jag verkligen hade velat gå, jag å mamma stog i kö för att köpa, och de tog exakt precis slut framför oss av min ridlärare som köpte 4 st, så de var fett suuuuuurt!!!!!
så då blev de ingen ryttarfest för mamma, och då kände jag inte heller för att gå!
så jag sålde min biljett till en tjej, så jag tjänade 300 kr, eftersom bijetten ingick som ryttare på SM :) så de var la gött iaf!
ojj!! detta blev ett väldigt långt inlägg!
man får mkt att skriva när man är ute hela dagarna och inte kan/hinner blogga nåt!
skriver mer imorgon och berättar :D Sov gött! för de skall jag försöka med iaf!


bild på mig och Svalur från SM 2010 :D

solbränd så in i H e l v e t e!!!!

god natt alla! kom precis ut ur en uppfriskande dusch på vandrarhemmet Stenkvista skolan! lukten där nere var som farbror arnes badrum= gammal instängd gubbe typ, de hängde även ett par herr kalsonger där USCCCHH!!
har vart och kollat hela dagen idag! har vart mång fina och spännande hästar att kolla på kan man säga!
har även köpt ett par nya T2 tyglar till Svalur samt en ny gele padd att lägga under sadeln! perfekt!!!
är jäävligt solbränd har en väldig "jämn" bränna oxå..... hos host..
sedan så åkte jag, mamma å Karin in till Eskilstuna och käkade en goood middag på en fin restaurang vid vattnet :) de var underbart! nuuw är det sängen som gäller och uppgång kl 05:10!!! yeeeeeeahy!!!
har gött så berättar jag vidare om hur uttagningen gick imorgon :D
sov gött! för de skall jag göra 3 st i en varm/ trång dubbelsäng ;) kalas!


                    

framme i Eskilstuna!

har precis kommit tillbaka efter en god middag på en mongolisk restaurang inne i Eskilstuna ^^ men det fanns jääävligt många snygga killar här kan man jue lugnt säga!
men dem hade väldigt roliga namn på butiskerna t.ex. Fridas klippotek, dannes bar, annelis butik xD HAHAHA lol assåw!! hehe
resan hit gick iaf väldigt bra! svalur stog fint och stilla i transporten med mopeden bredvid sig :)
de tog ca 3 timmar att köra hit, med ett liitet stopp på coop konsum påväg till Uppsala. Stallarna var väldigt fräscha, samt vatten precis bredvid boxen :) så det var kanon :D det var ett riktigt stall oxå inte sådanna flyttbara boxar! så de var jättebra! men nackdelen var att det var så jäääkla långt från stallet till banan, det tog exakt 15 minuter att skritta i snabbt tempo till banan. jäävligt långt, så vi är såååå glada över att vi tog mopeden med oss :D
jag körde, mamma bakom med ebba i knäet, och sedan hade jag blixten i koppel springandes bredvid! ^^ hehe såå gött!!
imorgon blire tidig upp gång för att åka och kolla på alla uttagningarna :D mys mys!! ^^
de kommer inte bli mer än 1 inlgg per dag förmodligen eftersom jag kommer att vara ute hela dagarna och kolla på massa fiina hästar :D
hare gött!!! :D<333



nedräkning 1 dag kvar!

Imorgon vid lunchtid bär de av mot Eskilstuna :) blir en låång väg att åka men de blir nog skojjsigt! hehe är liite taggad just nuuw, men de blir väl troligen bättre skulle jag tro :) Svlaur är nog rätt så pepp tror jag ^^ de brukar han alltid vara! Nuuw plockade jag in de sista stall grejjerna i transporten iaf, så de är gjort!


packa packa packa!!!

hellu! ingen bra bloogare har jag vart idag iaf! har haft fullt upp hela dagen med allt som ska göras inför morgondagen, först så gick jag upp kl 08:00, sedan så red jag för Ida på banan, sen så kom Micke och skodde Godi, sen efter de så vare packa som gällde, packade ett bra tag men kan inte packa ner allt idag, har massa tvätt som hänger på tvättstället!!! suck...
sen så var jag och tankade moppen en full tank, sedan lämnade jag tbx filmen Svinalängorna som vi hyrde igår, sen så vare ner och börja packa ihop i stallet. Så jag packade medans mamma tömde boxarna. Sen så kom Lovisa och Pascal över och hjälpte till att fiixa liite grejjs, vi gjorde bland annat klart hagarna :D very good!
så nuuw är de bara nog de sista kvar som skall göras imorgon! sen så äre bara att tuta å köra :D hahahaa



nedräkning 2 dagar!

Nuuw är det bara 2 dagar kvar tills vi åker till SM :) imorgon blire att packa en massa och göra allt klart med hagar och grejjer, måste även packa för seglingen med, eftersom jag åker direkt efter SM till haninge :) hehe faaen vad gött assåw!!! :) sommaren kan vara nice oxå ;) hehe


bild från gårdagen på mig å min bby<3 (haha vet att det är sommar men jag hade en bad hairday! xD)


Svinalängorna

håller på att kolla på filmen svinalängorna med mamma, de är en film hon har velat sett vääääldigt länge! men den verkar sådär, inte ett filmval jag skulle ha gjort iaf!
sen så får vi se om det blir en till film efter denna lr inte ^^ hehe troligen så blire väl det!


Nuuw mår man bra!

åkte till Rosmarie kl 10:20 skulle vara där 10:30, kollade först på deras små valpar :) urgulliga var dem!!! :D
efter det så gick vi ner till hennes lilla hörna ^^ fick nästa 1,5 timmes massage! åååh guuh så skönt det var i kroppen assåw!! helt underbart, var väldigt stel på flera ställen, efter de så fick jag liite linement och sedan åkte jag hem, då ropade mamma på mig direkt, och ba kom å kryp ner, och jag var så jäävla trött så jag somnade där och sov i typ 2 timmar :) guuuh så sköönt, sedan så hoppade jag in i en lång 30 minuters dusch :) that was soooo fucking awesome!!! och nuuw är jag nyduschade och mår super :)
och de bästa av allt är att jag inte får anstränga ryggen lr kroppen idag, så de blir att mamma får mocka ;) hahah ÄGD!!!! :D




nedräkning 3 dagar!

bara 3 dagar kvar tills SM :) tiden flyger fram!! :D är taggad som bara den! red ut på Svalur idag och han var jättefin :) så de känns väldigt bra!!! :D





Ont i ryggen :(

har precis kommit tillbaka med Runar ^^ de gick bra!
har fått ont i ryggen efter igår och sen efter allt ved plock samt allt hagande, så imorgon ska jag åka och få massage av Rosmarie :) faaen så gött!!! även fast jag hatar massage, men de kan nog faen behövas innan SM oxå! så de blir bra!


Runar<3

Aldelles strax så ska jag mamma & Ida åka till Peter med Runar, så ska han kolla på min lilla bby<3 får väl se hur det går, får väl hoppas att han sköter sig och är så fin de bara går :)

btw ikväll så kommer min andra bby hit till mig <3 awesome ;) hehe


Sovit "väldigt" bra inatt..

god morgon gick och la mig typ kl 02:30 eftersom jag blev fast vid tvn, och datan ^^ snackade med en rätt så packad thim på msn och en trött person på facebook.. xD haha efter de så var jag oxå jävligt trött så jag gick å la mig och sov, vaknade 03:45 av att min hund stog och flåsade så in i helvete och skakade.. :( jag fick liite panik, och frågade henne vad som var fel... men såklart så fick jag inget svar :(
sedan så tog jag med henne ut för att se om hon behövde kiss lr bajsa, men de ville hon inte, gick sedan in och gav henne liite vatten, sedan frågade jag om hon ville ha liite mat, men de ville hon inte heller.
sedan så gick vi in och la oss igen i sängen och jag somnade till 15 min.
sedan så vaknade jag av att hon flåsade och skakade.
jag gick in med henne till mamma, sedan gick jag ut på promenad med henne å blixten då bajsade hon.
sen så kom vi in igen och då gick jag och la henne hos mamma. och då låg mamma och strök på hennes mage, och då började spänningarna att släppa. Hennes mage var jättespänd :(
så mamma behöll henne där inne så hon skulle ligga å stryka på henne, så jag gick in å la mig igen, och då var klockan 04:40, och jag somnade direkt, och hade massa roliga drömmar =)
sen så väckte mamma mig 11:10 xD var jäävligt trött då, men de funkade!


ebba<3

nedräkning 4 dagar!

idag är det bara 4 dagar kvar till SM =) längtar, dagarna går så fort fram det är redan den 2 juli lixom, känns typ inte som att det har gått 1 månad av sommarlovet redan :( illa!!
imorgon måste vi ringa till vårt boende på SM och anmäla att det är 1 hund till som skall med.
Idag så har jag börjat på packlistan som är oändligt låång assåw!!! xD HEHE


strandsatt första gången i mitt liv!

jag och mamma var jättevarma och ville ta en tur med båten och bada liite, när vi kommer ner till Bornan så är det jätte mycket vågor som var rätt så stora för att komma från våran lilla sjö! men iaf vattnet kändes kanon härligt, var nog varmaste gången jag har badat där, vi tog våran lilla motorbåt ut men för att komma ut så måste man ro en bit först, så jag börjar ro, och den ena åran har vart väldigt mycket påväg att gå av, men den hade inte gjort det och på mitt första roddtag så poff så sprack den ena åran xD hahaha klaaantigt!
men vi bestämmer oss fortfarande för att åka ut med båten och bada, så vi kör ner motorn i vattnet och får i gång den, vi åker en bra bit ut, då mamma säger att bensinen håller på att ta slut, så vi vänder och åker liite närmare istället, så när vi är påväg mot de klipporna som ligger närmast så poff dör motorn eftersom bensinen var slut xD så vi drev in till klipporna och funderade över hur vi skulle göra, men de slutade med att vi gick av och satte oss och tänkte liite, Sofia smsade och sedan ringde mormor xD haha efter ett par minuter ringde murre till min mobil eftersom jag var den ända som hade med min mobil. Sedan så hade vi bestämt oss för att Sofia skulle gå ut i vattnet och försöka hålla i båten medans Maria skulle försöka starta motorn, men eftersom det inte är så lätt att starta en motor och hålla i en båt när det driver så in i helvete!!!
men tillslut så tog Sofia tag i båten och började simma utåt och in mot land, efter ett tag så gå motorn igång och Sofia får åka snöre hem efter båten xD hahahahaha slutade liite kul iaf! men så vare att vara strandsatt för första gången, och jag var jätterädd att min mobil skulle hamna i vattnet lr nåt, men de hände aldrig!

detta är typ de längsta inlägg jag har skrivit lr nåt :P




Lördags morgon

god morgon alla! vaknade 10:30 av att det var suuuupervarmt i rummet och fönstret har vart öppet i flera dygn! det är jävligt varmt ute samt liite kvavt!
nuuw har jag precis käkat liite yoghurt och sitter och kollar liite på tv =) rätt så gött!
idag så skulle vi åka till Peter för han skulle kolla på Runar ^^ men han skulle tydligen bort idag så det får bli imorgon typ då istället!
idag så blire att ändra om typ alla under isolatorer samt troligen kasta in liite ved!!  =/
....................................................................................................................................................................

me and my bby<33

nedräkning 5 dagar!

idag så äre bara 5 dagar kvar tills vi åker till SM! och idag så har jag sett på startlistorna, vilka som skall vara med och jag hade tippat helt rätt! hehe allt såg bra ut förutom 1 sak xD haha nåt som kanske inte är så kul.. men men jag kan inte göra nåt åt det iaf! man kan inte ändra på startordningen inte :/
var ute och red på min älskling nyss och han var feein :) red utan boots oxå, han var pigg å glad kexchoklad ^^


SM 2011

01-07-11

har vart nere hos Runar och kollat på han när han stog i sin hage ^^ han börjar bli liite tjock nuuw xD haha inte så bra inför visningen i Augusti/September. Men det fixar sig nog iaf!
tråkigt äre iaf att inte Sigfus skall visa honom som vi hade bestämt :( men det blir någon annan istället!
får vi se kanske imorgon kanske någon annan dag xD hehe!
ikväll så skall mamma jobba så jag blir själv och skall slappa! det blir rätt så sköönt faktiskt! är trött och slut i kroppen. Fasen vad man jobbar massor när man e hemma ^^ hehe men men sånt är livet!





Ebba Sosso Lollo<3

Slut och klockan är bara 14:11

har precis käkat lunch, kom in kl 13:30, och då hade vi vart ute och jobbat i 3 timmar typ :/ jävligt jobbigt i värmen, regnet och alla jääävla fukking insekter!!!! :@@ men när man trodde att den nya hagen var klar så säger mamma att den understa tråden sitter aldelles för långt ner :@ SUUUUCK!!! så det blir väl att imorgon flytta upp tråden i hela hagen!!! vilken dröm man levar i vaah xD

nuuw blire att åka en sväng till Ida och hälsa på lille Runar, och sedan åka hem igen!!! ^^

och imorgon blire att fortsätta tills bidrottningen är nöjd!



RSS 2.0