strandsatt första gången i mitt liv!

jag och mamma var jättevarma och ville ta en tur med båten och bada liite, när vi kommer ner till Bornan så är det jätte mycket vågor som var rätt så stora för att komma från våran lilla sjö! men iaf vattnet kändes kanon härligt, var nog varmaste gången jag har badat där, vi tog våran lilla motorbåt ut men för att komma ut så måste man ro en bit först, så jag börjar ro, och den ena åran har vart väldigt mycket påväg att gå av, men den hade inte gjort det och på mitt första roddtag så poff så sprack den ena åran xD hahaha klaaantigt!
men vi bestämmer oss fortfarande för att åka ut med båten och bada, så vi kör ner motorn i vattnet och får i gång den, vi åker en bra bit ut, då mamma säger att bensinen håller på att ta slut, så vi vänder och åker liite närmare istället, så när vi är påväg mot de klipporna som ligger närmast så poff dör motorn eftersom bensinen var slut xD så vi drev in till klipporna och funderade över hur vi skulle göra, men de slutade med att vi gick av och satte oss och tänkte liite, Sofia smsade och sedan ringde mormor xD haha efter ett par minuter ringde murre till min mobil eftersom jag var den ända som hade med min mobil. Sedan så hade vi bestämt oss för att Sofia skulle gå ut i vattnet och försöka hålla i båten medans Maria skulle försöka starta motorn, men eftersom det inte är så lätt att starta en motor och hålla i en båt när det driver så in i helvete!!!
men tillslut så tog Sofia tag i båten och började simma utåt och in mot land, efter ett tag så gå motorn igång och Sofia får åka snöre hem efter båten xD hahahahaha slutade liite kul iaf! men så vare att vara strandsatt för första gången, och jag var jätterädd att min mobil skulle hamna i vattnet lr nåt, men de hände aldrig!

detta är typ de längsta inlägg jag har skrivit lr nåt :P




Kommentarer
Postat av: Ellliiiie

och man kan ju inget annat än att sitta och småskratta när man läser dedär ;) jag gilar spec de sista me snöret ! :D <3

2011-07-02 @ 18:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0