SÅ FETT OVÄRD DAG!

igår kväll fick jag mess om att Engelskan var inställd, och de var första lektionen idag, sedan så går jag upp och packar å grejjer, sedan så går jag in på facebook en snabbis innan de var dags att dra till skolan, då har frida skrivit på facebook att religions lektionen var inställd för rune var på möte!
man ba jaha... sedan 10 minuter innan de lektionen skulle börja så får man mess från fronter som säger att samhällskunskapen är fram flyttade till runes lektion, istället!
så jag har bara 1 fukking lektion idag, och den sitter jag på nuuw, och slutar snart. SÅ FETT OVÄÄÄÄÄRT! 
men idag så kommer iaf jag att möta upp Tippo å Nettan på centralen :) för dom ska följa med mig hem idag :D sååå mysigt vi kommer att ha i helgen! men det kommer gå fett fooooort<3


SOVMORGON på G!

god natt alla  :) nuuw blire sängen som resten av denna eftermiddag/kväll. Har inte gjort nåt mer än legat här å sovit å tat det luugnt ^^ fett chill! och så är mina kompisar booorta :( Nickis åkte hem idag samt lilla andreas :( aaww det är syynd om mig! och det är fett dåååligt att ALLA försvinner härifrån faaen! på söndag drar krille, och snart drar lilla andreas oxå! och andy ska oxå flytta. Faen vad suur jag blir! jäävla 1or assåw! dom kan dra och köra upp nåt i arslet för faaen! kommer och snor våra boenden!
:@@@@@@ fuck of and diiiiiiie!!!

men imorgon blire sovmorgon iaf :D sååå gött! har bara 2 lektioner imorgon med ;) livet kan vara underbart ibland!

go natt..!!!!


e man trött lr??!!

god morgon är skiiit trött! vill verkligen bara liiga kvar i sääääängen idag assåw! men de brukar kunna bli så på torsdagar, när man ska ut och vara i stallet i kylan :P
är fett trött i kroppen. Ingen skööön känsla assåw! kroppen vill inte riktigt hänga med assåw, den är i viloläge just nuuuw xD

men nuuw ska jag strax dra till stallet men aaah seeeeyaaa :DDD


Why dont you say so?

idag har jag lagat skiiit god middag till min lilla nickis pickis :) hon bleeev såååååå "nöjd" haha
men de blev kyckling bitar, bacon och champinjoner, med sås och pasta!
jag tyckte de var fettt gött iaf!

sedan så har jag pluggat och chillat :D
nuuw blire att chilla film med niiickis piiickis :D seeeya laater Losers ;) hahahah












Onsdag 28/9-2011

god morgon somnade inte för än kl 02:30, var skiiit svåååårt att somna! så satt åh pluggade körkortsteori 1 timme lr nåt! de gick bra men blev fett irriterd efter ett jag att jag fick 57 lr 59 rätt hela tiden!

idag så slutade jag vid lunch :D sååååååå jäääääävla gött!





















INGEN SKOOOLA IDAG :D

feettt skööönt! vart ingen skola idag, skulle haft en lektion kl 14:30 :) men de blev inte så, Svenskan vart inställd så då vart det hemma dag idag istället :) har sovit en hel del idag! så de var vääääldigt naaajs assåw!
sedan så har jag druckit te och chillat!
ikväll så blire att åka och handla med ellie :3 hon fick sitt körkort igår, och så tog vi en liite tur med henne bil :D
det var fett naaajs! :D





Monday morniNg!

god morgon! igår kväll så hängde jag med min älskling nicolina marklund :) samt lilla andreas och den elaka Sverker som terroriserade min dator med massa porr, samt skrev massa dumma saker till min kompisar på msn! jävla skiiitunge! och sen så visade min "älskade" nicolina marklund honom hur han kunde komma in på min mobil till och med! och då var han påväg att messa någon oxå! jäävla baaajsbaarn!!!!
men de hann jag stoppa!!!!

men idag så har jag haft enskilt mentorsmöte med louise, och då sa hon att jag får MVG i special idrott :D faaen vad glad jag vart då!!! tror att den kursen är 150 lr 200 poäng :D så that's fukking great!!! :D och så fick jag MVG på min uppsats som jag skrev i special idrotten oxå :D omg vad KUUUUNG jag ääääär!!!!!

sedan så har jag och nickis vart på Idol audition för Louise, Linda, Magda och någon snubbe! och vi fick en guld biljett att gå vidare i vårt projektarbete :D sååå braaa vi är :D
så detta är en bra dag för mig känner jag på mig ;)
och sedan så gick jag och nickis till matsalen och jag snodde två st god jul kondomer :D och nickis tog en! hahaha de var vi värda! de var vår guld biljett till en framtid utan barn ;)


chillar..

sitter hemma hos min far i sandsborg, ååh väntar på att klockan ska bli 17:44, då mitt tåg går till linköping. Faen vad seegt det är att bussarna inte går så ofta hemifrån mig. Var tvungen att åka kl 11:52 hemifrån för att hinna med mitt tåg som går 17:44, helt jääävla värdelöööst!!!!!
men aah.. inte så mkt man kan göra åt det.
i helgen så har jag ridit,pluggat körkorts teori samt myst med hunden. :) vart en vääääääääääldigt luugn helg, har även druckit en hel del med te :) gött för halsen!
och idag har jag köpt skiiiiiit gooooda halstabletter
Vicks fruity fresh med äppel smak :D såååå gooooda!!!!


Lördag 24/9-2011

God morgon! vaknade kl 10:15 :) har sovit fett sköönt inatt! även fast min sääng är heelt fucked up assåw! men annars hare vart gött assåw!
har precis käkat frukost och druckit liite te :) väldigt behövligt för min hemska hals!
kollar på 4 stjärnors middag som går på tv 5 :) hehe det verkar var rätt så bra för att vara ett matlagningsprogram eftersom jag hatar sånna program!
sen idag så hade jag tänkt att rida en sväng på min lille heest :3 och sen plugga liite kanske skulle behövas!



Förbjuden Sovmorgon..!!!

god morgon vaknade kl 10:01, då min lektuion började kl 08:10! fyyy faaen vad seeegt! försov mig inte bra! hatart, men de har aldrig hänt att jag försovit mig så länge. Men då stutsade jag upp och packade min väska inför helgen, och skyndade mig till skolan. Men jag har bara fått frånvaro från den första lektionen som var engelska. Sedan så var de religionslektionen jag kom inspringades i, och då hade Rune redan satt närvaro på mig :) sååå skööönt!
men jag somnade fitt seeeent igår! kunde inte riktigt sova eftersom jag sov typ från kl 15:00-18:30 igår.


förkyld!?

god morgon är göööööör trött! vaknade för 15 minuter sedan, var så jääävla fukking trött assåw, så de finns inte! och idag äre stalldag oxå, först vara på skolan och köra de små plutte hästarna. Sedan vid lunch så ska vi till stenholmen oxå. Vette faen hur jag kommer att orka det med lite sömn och med min förkylning. Men de känns bättre än vanligt när jag andas nuuw iaf, men nuuw göre liiite ont igen men troligen för att jag e förkyld.




jämför skillnad mellan igår och idag så ser jag 1000 ggr blekare ut!

Stalljour..

har precis kommit hem från den underbara stalljouren... nej men det var rätt så lugnt faen :) fick mocka nästan alla boxarna, men de var inte så mkt skiit i dem, sedan har jag å kajsa fodrat och sedan gjort en vatten grejs på stackars kippling :( som har skadat sig! fy faen stackarn kunde jue knappt gååå!!! :((((

sedan så har vi fikat, och grejjer :)

och snart blire en sköööön dusch! och sedan döööö i MIIIIN Älskade säääng :D soov hos nickis igår, lr aah sov kan man inte riktigt kalla de om man inte somnar direkt :( har inte alls fått mkt sömn inatt :(


SPEXFOTO V09A+I<3

har haft skolfotografering idag! faaaen vad missnööjd jag är! kommer inte köpa en ända bild assåw! men kanske skolkatalogen och sedan klippa bort mig själv lr nåt!!!
men vi hade grupp spex med A klassen :D det var kul iaf! den vill jag ha och sedan spara den! :D hehe annars så skriver jag ut dom på fotopapper lr någe!












Tröja från H&M

var en sväng på Ikano, och då träffade jag Becca, Saga å Hulda ^^ har iaf hittat en duglig tröja till morgondagens skolfotografering ^^ haha alltid nåt assåw ;)
sedan så var vi och käkade köttbullar på ikea :D haha alltid gött assåw! och tillslut så gick jag å becca å handlade liite!
för mig blev det nudlar och frukt =) hehe
nuuw blire plugga körkortsteori och chilla puuung!




svart tröja från H&M 199 kr
halsband från Glitter 49 kr


Projektarbete @ Nickis plaaaace!

hellu! sitter och nördar projektarbete @ Nickis Plaaaaace! oooh yeeeah! det är kalas bra faktiskt! vi har redan fått ihop våra 3 domare ;) haha nuuw blir ni väl la nyfikna :D hahahaha!
men jag säger inget hahah lr jooow kanske jag gör ;) haha!!!
men inte nuuw!
har svenska sen i eftermiddag, sen sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! så jäävla gött assåw!

vi har suttttttit och knarkat jag hatar dig och turn the tide idag sååååå in i helvete!!


Turn the Tide


Smycken från Ur&Penn<3

igår när jag väntade på tåget på centralen så gick jag in på Ur&Penn och kollade liite, eftersom det var typ 40 min kvar innan tåget skulle avgå, så då tog jag mig en titt, lr aah liite mer än en titt :D men aah, det är så sjuuuhelvet billigt där assåw! så de går inte riktigt att låta bli att shoppa där!
så köpte örhängen och 1 armband, som jag ska ha på skofotot på Onsdag ^^ haha och ver verkligen INTE vad jag ska ha på mig assåw! det är katastrof för faaaaaen!! D:

men här e mina smycken jag ska ha på skolfotot. Armbandet med berlockerna 100 kr totalt på Ur&Penn, Örhänget 29 kr på Ur&Penn, korsarmbandet köpte jag i sommras för 69 kr på Glitter, och ringen köpte jag på Ginatricot för 100 år sedan lr så ;)
















Körkortsteori

har vart duktig och pluggat körkortsteori idag iaf :) såååå himmmmmmmmmla duktig jag är då :D hehe xD
sedan så har jag suttit inne hos nickis med henne, andy, Sverker medans killarna lyssnade på den dåligaste musiken ever, samt var inne på chattroulett, och cpade sig som faaen xD hahah men de var fett roligt oxå att titta på!
börjar bli liite seg assåw, men vet inte när de blir sängen, kanske blir att chilla gaaal1 där lr någe! finns faen typ inget man kan göra här så!



haha ååhfaen vilken bild jag hittade då :P 1 år gammal tror jag snart iaf! xD hehe
då hade man ingen utväxt i hårbotten iaf, som man har nuuuw :((((((((((((((((((((((((((

Friends with Benefits

har precis kollat på Friends with Benefits :D ååh den var riktigt bra den filmen assåw! och Justin Timberlake såg faktiskt bra ut i filmen till och med, har aldrig riktigt tyckt att han har sett någe vidare bra ut assåw!
men ahh, den är ganska precis så som jag tkr en film ska vara, roliga, romantisk och fin :D
hehe den ska man lätt se igen!!!!!!!


fukking tierd!

goood morgon.... var tvungen att gå upp kl 07:40 för att en viss person messsar och säger att vi ska ha mentorsmöte kl 08:20, faaaen vad fett suuur jag vart igår kväll av de messet!
annars hade jag fått sova 1 timme extra!! vilket hade totalt gjort min dag!
nuuw äre projekarbete, eller rättare sagt dags att lägga mig i sängen och sova min timme som inte blev av!

har fortfarand ont när jag andas :( inte kul assåw, och det går ut över min stalljour som är denna veckan idag, tisdag å onsdag....
men kan inte göra så mkt åt det! kan inte anstränga mig så mkt! för då göre skiiit ont!

men nuuw ska jag sova seeya to lunch time ^^ höhö



Vendelsö

god förmiddag, vaknade kl 10:30, av att steffi snackade i köket xD sedan så blev de käka frukost och nuuw har vi suttit i soffan ett bra tag och kollat på massa olika tv program, har precis kollat på true talent, hade aldrig sett de förut.
Det känns fortdfarande när jag andas in djupa andetag, men har typ lärt mig att ta små andetag istället, vilket kan vara jobbigt ibland när man vill ta ett stoooort!
om ett par timmar blire att åka hem till mormor, sen så blire att åka tillbaka till linköping! yeeahy! LÄNGTAR inte så mkt faaen!!!



sthlm yeeeahy...... :/

är fett opepp på att dra till sthlm om ett tag, blir att åka hem till pappa å fira min farmor som fyller år, sedan så blire väl att dra med calle å steffi hem! nuuw blire att packa ihop mina grejjer, sen övningsköra till norrtälje!
har fortfarande lika ont när jag andas, så vette faen vad de kan vara för nåt ://





Akuten....!

har suttit på Akuten i totalt 6,5 timme var ingen höjdare! har haft jätteont under revbenen på vänser sida när jag har andats tuungt, så jag å mamma åkte till vårdcentralen idag, och dom sa att vi skulle åka till norrtälje sjukhus, så vi gick dit, och dom skulle ta ett blodprov på mig, och det HATAR HATAR HATAR jag verkligen! började gråta med tanken på det. Dom fick sticka mig i högra armen 2 ggr, i vänstra handen 2 grr och i vänstra armen 2 ggr, innan dom hittade nåt blodkärl, JÄVLA AMATÖRER! faaen vad lack och var, och grät som faen gjorde jag oxå!
sedan när derad "absolut BÄÄÄÄSTA överläkare" fick till det efter ett par lååånga timmar av smärta!
med hjälp av mig å mamma som sa vart det fanns ett synligt blodkärl!
sedan när de var klart så fick jag göra en kontrast röntgen, och dem hittade ingenting, röntgade eftersom det skulle kunna vart en blodpropp lr nåt, men de var det inte! dem visste inte var de var, och de vet dom fortfarande INTE!
doktorn bara - NEEH, man kan inte veta allt!

jag bara - NEHE!!! herregud, de lät jue kanon bra lr INNNTE!!!

men nuuuw blire sova med all min smärta i mina armar och när jag andas! GOOD NATT



Iphone 4 :D

idag så har jag å mamma eller aah framför allt JAG! har ringt runt till telia och telenor angående massa saker bland annat mobiltbredband, fastbredbad och telefon abonnemang xD faasen vad vi gick i taket när dom ba det är 54 st före dig i kön! faaen vad vi gick i taket då!
men mamma har iaf ändrat sitt abonnemang, så hon får billigare räkning + en svart Iphone 4 som kommer om 1 vecka, och så får jag ett nytt lite modem till mitt mobilabredband, samt att pappa har sagt upp mitt mobil abonnemang idag, så om 3 månader så får jag en Iphone 4, men jag vill ha en Vit :D haha sååå gött! men det kommer ta skiiiit lååång tid jööööööööh!!!!


ÅKA HEEEEM!

idag så blire att åka hem :D fett skööönt! har bara 1 lektion kvar sen sticker jag ;) höhö så gött, kommer tbx på söndag någon gång tror jag, ska hem å rida, vara med william, fira farmor å kanske träffa thim ^^ de blir väl la kuuwligt!!!
så blire övningsköra en del när jag e hemma oxå kan jag tänka mig ;) hihihi! behöver köra nuuw assåw, var lääänge sen jööööh!!!


Ellie bby 18 år<3

igår så fyllde min älskade lilla ellie 18 år :D såå stor hon e nuuw! först så gick vi till pizzeria ciao ciao i ljungsbro, de var jag,nickis,andreas,sandra,frida,mimmi,sofia å ellie :D det var skojj, hade inga pengar så snyltade pizza kanter av alla typ xD haha
sedan så gick vi hem till ellie å kollade på IDOL :D hahaha, sedan vid typ 21:30 så gick vi till fotbollsplanen, där "festen" skulle vara, men de var inte så kul eftersom jag inte hade nån dricka, lr hade tänkt att dricka, och sedan så gick jag å andreas hem vid typ 23:00, sen så blev de sääängen!

grattis i efterskott ellie min älskling<3




jag å nickis innan vi gick till ellie ^^


mitt utmärkande lilla födelsedagsbaarn :D<3


GRATTIS MIN BBY<3

Bloggdesign a là Sosso!

haha igår så gjorde jag en ny bloggdesign till Becca :) haha vet inte om hon har sett den än men den blev så fiin så ;) hihihihi speciellt texten som står under! passa på att besöka hennes blogg :D www.beccajenderboorn.blogg.se 

 

Snabbaste låten!


VRF SKREV JAG SÅÅ FÖÖÖR????!!!

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH!!! vad dåååligt jag måååår nuuuw! faaen vad jag har gjortbort mig!!!! döööööda mig nuuuuuuuuw!!
baaaaaaaaaaaaaaajs oxåååå!!! bläääh bläääh blääh!!! dhdbhaibdjgngkfgakmsdkgmfgj
nuuw ska jag dränka mig i duuuschen




seeeeyaaaaah!!!!!


tonight i'am fucking you!!

sitter och chillar som faaaen med Nicolina Pökis Marklund, vi har sååå fett skojj oxå! och morgon dagen kommer att ÄGA assåw NOOOOOT!!! faaen vad har jag hamnat med för miffon :O fuuuck dååå!!!!
men imorgon fyller min älskade lilla ellie 18 år :D sååå stoooor liiten flikka jag har då :D och då blire PAAAARTY!!!!

om en stund blire IDOL :D tagga tagga! imorgon är dom i linköping, hoppas inte de händer som vi hoppas inte kommer att häääända!!! då DÖÖÖÖÖÖÖÖR jaaaag allvarligt talat!










Your Lying Biiatch :D

projektarbete på G, jag vill byta arbetskamrat liiitar inte på den jäääveln :O hon gör saker som hon inte ska! och ljuger mig rakt upp i ansiktet! thhhattt biiiiatch!!!....... :OOOO grrr... så gör man INTE!!
iaf, idag ska vi väl göra en något något något, får se hur de går!
börjar inte för än efter lunch igen :D fett gött!!!!!! ;) höhöhöhö


Fas A & B= Godkänd!

idag å igår har jag pluggat baaaajs mkt med körkortsteorin på datan, så hade 64 rätt på fas A och 65 rätt på fas B är sååå jävla stolt över mig sjääälv :) hahaha tkr att jag är sååå duktig!
idag har jag även sett gullivers resor och my best friends girl :D haha och nickis skrattade som faen i my best friends girl, hon som aldrig brukar skratta xD hahahaha så de var skojj! det måste vara den roligaste filmen hon har sett förut ;) tihiihihihi


Burn this City!


TRÖTT TRÖTT TRÖTT TRÖTT!

har slutat i stallet nuuw, har vart uppe kl 07:15, och sedan har jag vart i stallet tills nuuw typ!!!! ://
fett trött jag är nuuw!!! ska lägga mig i sängen och döööö nuuuw ett tag!!!
har vart en lååång dag! och så har man M-verk oxå GREAT!!!! :///////
god natt alla pigga människoooor!!!!





Ambulans/bang/krock!

kollade utanför fönstret och ser att det står 2 räddningtjänstbilar, 2 amubulanser och 1 polisbil borta vid stora sjögestads busshållplats! faen äre som händer??? :O
det stog ett par volvos därborta så det borde vara vreta bönder som är liite korkade och hittar på massa buuuus!
men who knows??? kul att få reda på vad som har hänt sen!
men det är någon som kommer att åka med ambulansen ser det ut som :/ illa illa illa1

nuuw ska jag å nickis äta pasta carbonara, sedan skall vi baka ^^ höhö!!

har sovit typ 2 timmar efter skolan, å det var göööör gött!!! hade sviiin ont i huvudet förut typ hela dagen, så jag hem å la mig efter en huvudverkstablett, sedan så ringde mamma å väckte mig och sa att körskolan hade bokat en skrivningtid och en uppkörningstid till mig :O jag baah wooot? hur faen kan dom göra de utan mitt tillstånd lixom??
skrivning den 7 november, uppkörning den 8 november!!!! faaen vad nervös jag blev nuuuw!!!!
måste plugga plugga plugga pluggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggga!!!!!!

 

Jag vill flörta med min kudde nuuw...

assåw fittttta vad trött jag ääär!!! vill tuillbaka till sängen, ska strax gå till Vita stallet och idag ska vi inte ha några lektioner, utan vi ska fixa inför kvalitetsbedömningen som är imorgon :/ åååh fett seeeeeeegt! orkar verkligen inte jobba i stallet idag igen xD haha speciellt inte med de stoooora å läskiga hhhestarna :P höhö

vill tillbaka å flörta med min kudde!!!!


ICA

jag å nickis lånade 2 cyklar och så cyklade vi upp till ICA och handlade inför helgen, vi måste baka något till Kvalitetsbedömningen :/ palla de! men aah, vi ska iaf typ troligen åka till Globen för de pengarna som vi får in :D haha så det blir väl nice i slutändan! =)
idag blire bara chilla å slappa för min del assåw! fett med gött, e as seeg, så blir väl att ta en dusch, sen slänga sig i sängen å dö lr nåååååt!
imorgon blire INGA lektioner, skall vara i stallet hela dagen å förbereda inför Kvalitetsbedömningen!
men vet inte vad vi ska göra där hela dagen, men aah de får vi väl see ;)

 har tänkt att göra chokladbollar xD


Jag Saknar dig/ Älska mig!

filmen jag saknar dig var väldigt bra, men det var inget bra slut på den! men det är lätt en film som jag kommer att se igen sen! hehe ladda ner den lr nåååt ^^en riktig snyftfilm vare iaf, det var så roligt när man hörde hur alla på bion grät, och snorade xD hahaha jag började skratta p.ga. det xD haha jag grät bara 2 ggr ^^ hehe men det var inte när hon dog, utan när hon snackade en en kille ^^ hahahaa xD

sedan så såg jag på Älska mig aldelles nyss på youtube :) har sett den 1 gång tidigare, och det är oxå en snyftfilm!! hehe sånna kan vara bra ibland assåw :D hehe rätt så oooofta faktiskt :DDD hehe<3
men nuuw ska jag sova tyyype ^^ imorgon blire låååååång stalldag! först med körning, sedan stenholmen! CAN'T WAIT!!!! host host


Bio ikvl :D

om 1 timme så åker jag å nickis in till stan för att gå på bio :) jag som e en vääääldigt fattig student har lånat pengar av henne till bion :) hehe som hon ska få på avbetalning ;) hahaha lr nåååt ^^ höhö
vi ska se filmen jag saknar dig :D den verkar väldigt bra! men aah vi får väl se ;)
har vart suuuper duuper duuukig och pluggat idag :D har pluggat, Samhällskunskap, Historia, Engelska, Bilteori :D haha så gryyym jag är! så då blire liite belöning med Bio :) hehe<3
men nuuw ska jag klä på mig, kom precis ur duschen :D hare gött asssåw!!!

puwss puwss vaaaaaah :DDD :*****<33


Kvällspromenad/Cyklat!

God kväll :) har precis kommit tillbaka till det välstädade Mellangården! nickis å andreas var duktiga och städade köket förut :D det blev jättefeeeint!!!
sen så har jag å nickis lr aaah NICKIS satt ihop min "skohylla" hehe de blev kalas braa!!!<3 taack till dig liila vään!!
har tagit en kvällspromenad bort till gamla skolan idag :) och sedan så var jag en underbart snäll liiten vän som hämtade upp ellies lilla cykel där oxå, så då cyklade jag tillbaka hit :3 det var sköönt!!!
och så använde jag mina nya skor för 1 gångs skull oxå :D dem var helt okej! som mamma köpte till mig på Lidle xD hahahahahaha men dom e av märket KAPPA, men dom var helt okej för att komma från världens UFF butik xD höhöhö!!!


jag hade inte haft nåt emot en ROSA cykel :DDDDDDD

1 år gamla bilder

hittade 1 år gamla bilder på mig på nickis pickis data, när hon låg å sov, lr aah hon soover fortfarande xD

YES! LMFAO


1 lektion idag..

är det något positivt att man bara har typ 1 lektion på hela dagen, och sedan så är internet nere, så man kan inte jobba heller... lyckat,underbart, SUUUGIGT!! men har iaf fått nåt gjort idag, har skrivit klart min Observationsövning i naturkunskapen, sedan har jag skrivit loggbok, för igår å idag xD hehe glömde bort det idag xD höhö så kan det vara assåw xD
sen idag så skaaaaa jag göra engelska!!! det går fett seegt framåt, men det blir bra iaf!!!!!


Movie night/day!

hellu lr god kväll! idag hare vart movie night/day, kollat på the final den var bra men skumm!!! sedan har vi kollat på bad teacher, och snart blire hur många lingon finns det i världen :D hehe den verkar fett bra :D
idag hare vart en jääääävligt slapp dag i skolan,  och imorgon kommer en likadan till :D livet kan vara underbart ibland assåw!!


Runar från Lovèngården


























Bilder från Hotellet :D
























4/9-2011

god förmiddag! blev väckt av morsan kl 09:30 sedan så gick vi ut och fodrade de små totto pollarna :D sen så har vi nu gjort klart en av hagarna med en extra tråd, och så har vi släppt ut Runar med Svalur å Godi :D de gick kanon bra! bara liite tjaffs, men inget allvarligt, så det blev kanon bra!!! men Runar är liite utanför, så fort han kommer nära så springer svalur å godi iväg :( lilla bbejbisen daah :((((<3
men de ska nog bli bra!
om ett par timmar så kör murre mig till norrtälje, och sen blire tbx till mitt liv på Vreta, vilket är plugga och dö xD hahaha nåt sååånt ^^
ikväll blire nog promenad å skiit bort till gamla skolan :D hehe!!!



är halvsyskonen Runar och Hera lika?? :D

Home sweet home!

 Nuuw har jag kommit hem till min älskade lilla gård på laaaaandet!! de var väl la trevligt, lr inte xD men iaf så har min älskade beeejbi Rùnar från Lovèngården kommit hem till oss nuuw, och imorgon ska han få gå med pöjkarna :D<3
han höjde sig inte i den öppna bedömningen men han vann pris för BÄSTA 4 ÅRIGA HINGST :D så jääävla kuuul det var assåw! såå fin min lilla beeejbis!! har tagit massa bilder på han :D så de kommer upp imorgon, och imorgon kommer de blider på hans stoooora rosett oxå :D den var jue faen större än dom jag har vunnit för faaen :D men de e han vääärd!!
nuuw ska han ha ett par månaders vila, sen ska jag sätta igång han sen igen :D


sedan så har vi kollat runt på totalt bedömda 4 åriga hingstar i år och då har jag fått de till att han ligger på 6e plats totalt av ALLA 4 åriga Hingstar :D that's fukking amazing dude!!!!!<333333333

 så här såg lilla Runar ut när han var ett par dygn gammal :D

HOTELL!

hejsan bloggen! förlåt att jag inte har bloggat nåt sen i Onsdags, beroende av det är p.ga. jag e en sådann sopa och glömde mitt internet i linköping :(((( så har vart utan ett par dagar när vi har bott i en liiten stuga, nuuw iaf har vi checkat in på Hotell Galaxen i Borlänge, tydligen så är de Dalarnas finaste hotell xD hehe men de e niice! har eget rum, har precis vart och badat i bubbelpoolen i minst 1,5 timme :D fett niiice vare! nuue blire fixa sig, byta om och sen ner på stan för en good restaurang middag med mamma å murre :D
hare gött så läänge!

och btw det har gått jätte bra för min Lilla Runar :D han fick 8,0 i Exteriör bedömning, sedan fick han totalt med ridbedömningen 7,76 och de betyder att han e inne i stammboken, och då får man avla på honom :D så intresserad av en betäckning för höra av sig :D hehe fina bilder och grejjer kommer sen när jag har kommit hem :D
imorgon äre slutvisning och hoppas att han höjer sig liite iaf :DDDDDD<333



RSS 2.0