IPhone skal check!!

Kom inte in i riksdagen :/ så de blev liite shopping med Ellie istället :) köpte 2 nya iPhone skal :) fett ON!


Relationship over and out :(

Skiit kväll! Tänker inte skriva god eftersom den inte är det! Träffade min "kille" idag, lr mitt ex som det nuuw är :( gick jue sådär, men hoppas iaf att vi kan vara vänner, till skillnad från mitt gamla ex som sa helt upp kontakten med mig! Men man ska inte kämpa för någon som inte vill kämpa för dig med :(


Farsta :)

Är i Farsta med mina brudar :) har köpt ett gina linne å ett par örhängen :)


Shopping i Nacka :)

Idag så tog jag å Tippo ett års jävla tripp till Nacka forum och shoppade liite :) jag köpte ett par leggins och en kort t-shirt :) billigt billigt


Sthlm here i come :)

God förmiddag lr nåt xD hehe vet inte riktigt vad jag ska säga men går dagen vart slapp som faen! Kom hem vid 16:00 då blev de sängen på en gång! Sov till kl 22:00 sedan blev de Chilla film i soffan och efter de dusch och sängen igen kl 02:00!! Nuuw sitter jag på bussen påväg till mitt älskade Haninge :D ska först till mormor och fixa hennes ögonbryn och sedan dra till mina småbrudar :) kommer bli chill!!! :) imorgon blire shopping :D hehe säger jag med en dålig ekonomi lixom xD hehe men vill hitta nån snygg/ billig klänning åh ha på krogen på torsdag xD haha är fett fest sugen assåw!!!!


OTAGGAD!!!

God morgon lr nåt, e fett trött!!! Kom hem kl 03:00 typ efter en festande natt med Ellie :) vi hade riktigt roligt :D men fasen vad jobbigt de var att gå upp imorse assåw!!! Fy faen vad de kändes :/


Torsdagsklubben :)

Tagga utgång ikväll med nickis å Evve :D faaasen så nice assåw ^^ party outfiten är fixad ;)


Barbie blond :)

God kväll :P snart blire sängen!
Har haft dagen fullt upp, skolan, hem å plugga, becca har även vart här idag oxå :) hon har färgat mitt hår Barbie blont :D är väldigt nöjd ^^ hehe vi har även kollat på flickorna från Klitteholm :) sååååå awesoooome!!!!


Social B-ruuuud här!!

God natt typ! Har haft en lååång och intensiv dag :) har först dansat i 2 timmar :) och vi har även gjort en egen koreografi :) de var fett kul ^^ sedan när jag kom hem så kom becca hit :) och vi har råååå Chillat och lyssnat på musik och dansat så in i helvete :) så de har vart kul ;)


Söndags myys!

God morgon var ute för ett tag sedan och red på lille Runar :) gick bra! Igår så kom min bby hit och var med mig, men de var tråkigt när han lämnade mig imorse kl 7 :/ men det var mysigt att ha honom här :)


Kvällsmat!

God kväll! Chillar i soffan och har precis käkat kvällsmat lr aah middag! Det blev vitlöks pasta med ost och skinksås. Det var ganska gött :) ikväll blire att Chilla pung och sova!!


Skogsmulle polle!!

Har ridit en sväng på fina Runar :) och den icke konditionerade Svalur! Gick bra, Runar var skiit fin idag och Svalur var riktigt otränad, det blir konditions träning för hans del nuuw.


K-bry!!!!

Assåw jag blir helt gaaaaaaalen!!!! Först så är allt löst, sedan så beter du dig som om att jag inte finns! Detta har sårat mig!!!!!


Wild night at Sliver!!

God morgon är helt jävla död efter en riktigt rolig kväll på Sliver med Vikkan Ellie Kajsa och Martina :) vi var där från typ 22:30 till 03:00 :) det var riktigt lyckat hehe!! Men faen vad skönt de var att komma hem vid 04:00 och kasta sig i sängen!! Nuuw sitter vi å dräggar i skolan och väntar på att dagen ska vara slut! Sedan bär det av hemåt mot Sthlm :) oooh yeeeah!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008668/images/2012/pic_185295954.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2008668/images/2012/pic_185295960.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2008668/images/2012/pic_185295961.jpg" class="image">


Shake up the Party!!!

Har precis duschat och väntar på att timmarna ska gå så man får åka in till Sliver med mina små geeks :)


Djävuelns ord VS. Ängelns ord!!!??

Mitt humör/ mina känslor går verkligen upp och ner! jag fattar inte vad som händer allvarligt talat! helt plötsligt så tror man allt är skiit, sedan så när man typ inser att det är det, så tar man reda på om det är det.. när svaret blir något halvdant så ställer man in sig på det värsta, och sedan från ingenstans så kommer den lilla Ängeln och ger än bra och hoppfulla svar som man blir glad utav att höra! och då helt plötsligt så börjar man må bättre och känna sig lättad. Men vad är det egentligen man ska känna? ska man tro på den lilla Ängeln som säger att allting kommer lösa sig lr ska man tro på Djävulen som säger nej, de kommer bara inte att gå, släpp det de är helt utan hopp! 
Jag önskar att Djävulen har fel, eftersom den lilla Ängeln är den man vill tro ska ha rätt!  


Jag bryter ihop!!!!

Jag klarar inte det här längre nuuw :'( jag bryter ihop snart! Jag kan inte sova :( ligger bara och gråter!!! Jag som äntligen hade börjat tänka på annat, så kommer en vettig människa och förstör mina hoppfulla tankar :( det är klart att han har rätt! Jag vill/ville bara inte se lr fatta det :'( varför ska vissa människor veta allt och erfarenhet av sånt här för! Nuuw e min sömn, mitt hopp och mitt hjärta krossat :( fuck my life so damn bad!!!!!!!!!!!!!!!


TAGGA Utgång :)

Jag börjar äntligen må något bättre, har börjat skratta och börjat äta liite. Imorgon blir de att Tagga utgång med Ellie Vikkan Matilda Kajsa och kanske fler människor :) känns som en väldigt nödvändig sak för mig just nuuw efter all skiit!!! 😢❤


Vrf?

Idag har jag haft långa diskussioner med en kompis om killar, min fråga till han var: varför säger killar att tjejer så komplicerade att förstå, när killar faen är ännu svårare att förstå? Hans svar var: vi killar förstår oss inte alltid själva heller! That is so Fukking True!


...

Gick upp för en stund sedan, och snart ska man till Linköping oxå! Kan man bara inte få sitta instängd i ett mörkt rum resten av sitt liv och ha ingen tidsuppfattning eller dagsuppfattning det skulle vara något!


Har nått botten!

Hur på topp känns livet när man känner sig som Tina i filmen jag saknar dig? Inte speciellt bra måste jag säga! Jag ljög här om dagen när jag sa att livet inte kunde bli värre. Nuuw vet jag att det inte var sant :( mår så jävla mycket sämre nuuw än jag någonsin hade kunnat ana! Vad kan man göra när man inte blir älskad av någon man tycker så jävla mkt om? :'( är iaf glad att jag har dig gmn som jag alltid kommer att ha<3 du betyder verkligen allt för mig Therese Schedin! Du har funnits hon mig hela mitt liv och de kommer du alltid att göra <3 ÄLSKAR dig gmn :*<33333


My life sucks so damn hard!

Varför ska mitt liv suga såååå jääävla hårt just nuuw? Vrf går ingenting som jag vill? Just nuuw vill jag bara gå under jorden!


Kallt lr vad?

God morgon det är 15,5 grader här hemma it is so Great! Lr? Neeh och jag tänker INTE elda heller, efter gårdagens "roliga" händelse! Mitt hår och mitt ögonbryn ser inte lika fint ut som innan och inte ens då såg de bra ut :(


kan det bli värre?

god förmiddag lr något! har inte så mkt sömn i kroppen, kom inte i säng för än kl 03:30 inatt, lr aah imorse, sedan så var det uppgång kl 06:50, yeeeeeeahy my life!
sedan så var Rune 25 minuter sen till Religionen oxå, låter jue bra!
nuuw sitter jag i sal 21 och har en underbart rolig lektion som ABSOLUT INTE är seg överhuvudtaget, bara 2,5 timmes samhällskunskap på en fredag... kan det bli värre?
illamående, mens, ingen sömn, samhällskunskap i 2,5 timme, ensam hemma hela helgen, har massa plugg att göra!!!!! så mitt liv är verkligen INTE på topp för tillfället!
något som är positivt iaf är att jag är ledig på måndag och börjar inte för än kl 12:30 på tisdag :) vilket betyder att jag kan trädda min älskling ett tag på måndag iaf :) alltid nåt som är något att se fram emot! annars så är det väldigt sugit just nuuw!

jag har inget bättre för mig för tillfället heller så därför så blev det ett trevligt litet blogg inlägg för att beskriva hur lyckat mitt liv är!
ikväll blire jag i min ensamhet med lilla Ebba ^^ trevligt trevligt...



blogg data inlägg

god eftermiddag, har varit i stallet idag och haft en halv stalldag som det kommer att vara i fortsättningen, och idag mår jag fortfarande illa, men det kommer och går ganska så mkt!
idag blire att packa och krya!
detta är mitt första blogg data inlägg på vääääääälidigt länge! har blivit så fast med att blogga på mobilen så that'
s why!


1 år gammal cambild, gillade mitt hår så mkt mer för 1 år sedan :/

Sjuk å illa mående :(

Idag har jag varit hemma hela dagen och legat i sängen :( det suger som faen !! Får se hur det blir imorgon på stalldagen


Första skoldagen

Idag var de första skoldagen igen efter jul lovet, har haft en lektion och sedan dans, men var inte med så länge för jag fick en väldig huvudverk :/ inte skönt assåw, nuuw är Chilla på Venus och sedan plugga :( fy faen vad tråkigt!!! Igår när vi kom ner fick jag sällskap av Lilla Andreas :) det var trevligt


Söndag :(

fett tråkigt med söndag!!!! Imorgon blire att köra rally med nickis till Linköping :p jag vill inte gå till skolan! Fett seegt :/ men det är bara ett par månader kvar :) idag så åkte mina tjejer hem oxå :( saknar dem<3


Ny säng :)

Idag har jag fått en ny säng som jag hitta på blocket igår som min pappa var och hämtade idag :) som jag ligger i just nuuw ^^ den e mkt bättre än min gamla säng ^^ hehe


Lördag 7/1

God eftermiddag / kväll, idag har dagen gått riktigt fort, det ända vi har gjort är fixat gödsel plattan så den e helt tom, kollat på luftslottet som sprängdes och käkat ungspannkaka :) fett gött! Ikväll blire Chilla :)


Fredag :)

Idag så kommer mina fina tjejer hit :) kommer bli mysigt å trevligt :) vi ska mysa och ha de kul ^^ vi får se vad de blir ;) sedan så börjar skolan igen på tisdag :( it sucks


Mysig vecka<3

Nuuw har min älskling åkt hem efter en mysig vecka typ<3 vi har Chillat, vart på bio och sett den nya Stig-Helmer Story :) som var bra! Vi har även varit och hälsat på Hreyfing och lilla Hera ;) så det har vart myyyyys :) saknar honom massor :(<33333 men jag får förhoppningsvis sällskap av Tippo och Nettan kanske imorgon :)<3


Nyår

God kväll, nyår blev sådär, men fick tillbringa kvällen tillsammans med mina bästa kompisar och min älskling så det är alltid nåt ;) hehe var på lägenhets fest i handen, en 2a med ca 30 pers i tala om fullproppat assåw xD hehe


RSS 2.0