sommarlov näästa TAGGA TAGGA (Y)

sista dagen är förbi! imorgon är det bara Strömsholm med flikkorna :D såååå skojj sååå! men det suuuger att vi måste åka klockan 07:00.... fyyyyyy!
sedan kommer farsan på torsdag förmiddag och hjälper till och tömmer mitt rum xD och hjälper mig att flytta till mellangården xD och sedan äre feeeeesst på torsdag kväll :) at Lisas fotbollsplan ;) hahaha måtte det bli bra väder! annars döööör jag jue liite!


sista lektionen i 2an :(

sitter i sal 01, och väntar på att få redovisa om EU och miljön! guuuh vad kuuwl!!! :/// men detta är den sista lektionen innan sommarlovet :DDD faaaaasen vad gött! är skiitglad för det. Men jag är inte speciellt sugen på sommarlov ännu. Skulle vilja stanna kvar i linköping ett tag till! sedan efter sommarlovet blire flytt till Mellangården, och övervåningen tillsammans med Nickis, Andreas, John och några andra xD hahahaha gött gött!!
imorgon blire Strömsholm igen med hela klass V09A och troligen ska B klassen med oxå.
men nuuw ska jag förbereda min redovisning ^^


alkohol påverkade ja lr nej?

idag när jag kom hit så drog vi till Ljungsbro, jag, Nickis, Andreas, John, och några andra xD haha
så vi gick till den ökända "båten" som jag aldrig har varit på förut som alla pratar om.. hahaha
och vi var väl där typ kanske 40-45 min innan fritid kom dit xD haha skojjsigt värre! och det var rätt så kuul för alla sprang och gömde sig så dom skulle slippa blåsa! haha men jag, nickis, andreas, martin någon annan sofia och Emil fick skjus av fritid tillbaka till skolan, och då blev det blååsa :) faasen så skojj! har alltid velat göra de :D hahaha
och Jag vart jue då såklart NOLLAD! eftersom jag inte har druckit något alls :D så det var jue la gött!!! :D
de andra blev oxå Nollade förutom Emil, som blir vräkt i 2 veckor sedan när skolan börjar :( suurt för han!!!
men för oss andra var det bra :D hehehe


systemet

sedan så var jag förbi systemet en sväng och fixade liite gött å dricka till torsdag :) kan det bli bättre lixom!??
hehe nja... tror inte de vaah ;) hehehe eller joow kanske om ellie fixar nya cigg till mig förstås :D hahaha





            

klädd i vitt

idag så kollade vi liite på kappahl oxå =) och jag hittade den jättesnygg Vit/hålig tröja =) samt ett Vitt linne och en vit handväska till de :) super snyggt! =) hehe ibland har man tur :D


detta linne fast i vitt

hårfrissan

idag så har jag varit hos hårfrissan =) blev blekta slingor i min heeemska utväxt, samt klippa bort de gräsligt slitna topparna :/// usch usch usch! men det blev sååå mkt bättre än innan! är väldigt nöjd med resultatet, trodde inte att jag skulle bli såhär nöjd som jag blev =) så de var jättekuul :)








Foton av William

igår så sminkade han mig oxå, samt tog kort på mig utomhus!


denna bild tog jag på min älskade vän med mina porrstövlar :D


wanna go 4 a bumby ride? ;)


grrrr..


luktar gött!!


:)


sommar





Sosso<3 Ebba


hoppa ebba hoppa!!


duktig hund!


flower power


hmmmm..


blommer i håret


look up against the sky


sofia i blomsterlandet


:)


blommor


smells like shiiiiiet


omg the flower gonna eat me! :O


hahahaha faaail


gömmer mig bakom blommorna xD


hehehe





Toystory 3 & Det regnar köttbullar

igår så kollade jag å William på Toystory 3 :) den var jättebra<3 och jääkla William lurade mig till att börja gråta för att han sa att heesten skulle dö :'( då blev jag suur på han! :@ gggrrr... xD men han gjorde inte det som tur var :)
sedan så kollade vi på Det regnar köttbullar oxå :) den var oxå bra, det jag såg utav den! :) hehe



Mysa med William

ikväll så kommer min bby hit :) såå myysigt! det blir väl film å massa skiit snack antar jag xD hehehe
har precis kommit ur duschen med! det var så niiice, innan det så var jag ute å red en sväng på min fiiiinate bby
<3 han var så jäääkla suuuuperflott idag assåw!!!! :) såååå kuuuwl<33






Strömsholm

imorgon blire upp tidigt å iväg till Strömsholm för att kolla på Avelsvisningar :) det ska bli rätt så gött!
sedan så kommer mamma å hämtar mig där, och nickis åker väl med mot sthlm oxå tror jag xD sedan får man se vad som händer den spännande fredagskvällen! xD hahahaha troligen INGENTING!! men you never know!!!
nuuw funtar jag på att chilla liite puung å kolla liite på Andra Avenyn xD hehe så bra så :D


Avslutning i stallet!

idag så hade vi avslutning i stallet =/ liite trist.. vi har iaf ridit ut på en tur ^^ jag red på fiina Svertla :) sedan så vart det Fika (STENHOLMEN BJUDER) hahaha xD de var jue något nytt å nice ;) hehehe
sedan efter fikat så hade Nickis å jag betygsamtal... och det dåliga är att det är inräknat med denna jääääävla fukking körningen.. och p.g.a den så fick jag bara VG :(((( SUUUG!
men efter det så hade vi lek med hest i ridhallen =) de var jue liite skojj iaf de ^^ jag var på loooser lager med Ewwe å Ina ;) hahaha
men vi lekte massor och de avslutades med ett vatten dopp för huvudet för att ta en bit äpple ut hinken! xD hahah gött med en dusch mitt på blanka dagen ;) hehehe
när det var gjort så tog vi den lilla bussen in till stan till restaurangen Thaicoconut ;) de var gött!!
sedan så körde stenholmen oss till skolan, och då var de dags för dissekering av hästben (spyyy)
jag var INTE med! jag gick hem och pluggade inför mitt omprov i engelska som jag hade idag!!!


sååå häär fiiin ser man ut när man sitter på Moses med cola remmar i munnen och ska försöka äta upp hela utan att använda händerna!! sååå jääävla svåårt assåw!!


här är heeela V09I gänget i ridhallen!!! :) så fiina med hjälmarna bak å fram ;)))

Skolan suger snopp!

Hade Engelska genomgång inför omprovet imorse, och nuuw är det samhällskunskap (Y) Yeaaahy!! :(( tkr inte om läraren längre. Han gav min uppsats om brott och straff IG :@ grrrr!!
så jag gjorde en jääävla komplitering igår eftermiddag!  suuurt som in i heeeeelvete var det!
och sedan ska vi lämna in en jävla sak som jag har skivit om EU och Miljön. skojjsigt värre!
sedan efter denna suugiga lektion blir det lunch :D jag e skiit hungrig. sedan så äre projekarbete.... och de blir jue kuuwl!!


Morgonpigg..

god morgon! vaknade när mamma kom in och väckte mig vid klockan 09:20, sedan blev det frulle och släppa ut heestarna! om en stund kommer Lena och då ska vi åka ner till Runar och fixa liite med han! ska skicka in en DNA analys på honom för att få kunna visa honom i Augusti lr September ^^

fyy vilken heeemsk mardröm jag hade inatt! jag drömde att jag var tvungen att avliva Svalur :((( det var såå jäävla heemskt assåw!!! jag grät som faaen i drömmen! och sedan så drömde jag massa om min diskvalificering oxå!!! grrrr..... :@ och tanten har fortfarande INTE svarat på mitt mail som jag skickade till henne igår! och jag står fortfarande kvar på hemsidan som Diskvalificerad ILLA!!!!


Diskvalificerad IN MY ASS!!!

Gick in och kollade på Dyggurs hemsida, och då stog det att jag var Diskvalificerad!! :O IN MY ASS heller! var skiit sur eftersom jag inte har någon rätt till att vara Diskvalificerad. Jag borde ha blivit struken! är skiit sur!
man ska faaen inte bli Diskat om man kommer på 8de plats, och sedan inte VET att det är många som har strukigt sig, och sedan så berättar ingen för mig att jag är uppflyttade till finalen. Och då kan man inte diska någon.
ringde till Tävlingsledaren och snackade med henne. Vi får väl se om dom ändrar på det eller inte.
annars jäääävlar!!!! :P


Solsidan

har precis kommit hem från min lilla ridtur med Svalur ute i skogen. Och nuuw sitter jag och chillar liite i soffan och kollar på Solsidan ^^ hehe så gött!!
ska precis beställa tågbiljett tills imorgon blir väl att åka nem vid typ 17:21 xD hehe skojj skojj.. sedan blire väl plugga när man kommer fram, och plugga på tåget oxå ^^ 

 


Hästskiit= 500 kr ;)

hahaha idag när mamma å jag skulle åka till ICA och handla, så precis när vi skulle gå till bilen så kom det en gubbe som ville  köpa 1 kubik meter häst götsel xD såååå soooft!
så vi fick 500 kr för det :) skiiit niice! trodde faen inte att någon skulle komma och vilja köpa det xD hahahaha men det var kuul, men jobbigt att stå och gräva och kasta på kärran!!


KILL ME SLOWLY!

DÖÖÖÖDA MIG LÅÅÅNGSAMT!! jag visste att folk skulle stryka sig i A-finalen!!! :((((( skiiiiiit!!
jag skulle faen ha legat 4:a in i A-finalen nuuuw wtf... och så hade jag vunnit eftersom jag skulle ha varit den ända ungdomen!!! :'(
såååååå jäääääääääääävla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit dåååååååååååååååååååååligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nationella 20-22 Maj

sitter i bilen påväg hem från Norrköping! det har väl gått sådär.. är inte spceillt nöjd! men jag kom 2:a av ungdomarna, men de blev ingen final plats eftersom det var ihop slaget med både vuxna och ungdomarna. så det var jue väldigt piss dåligt! mina poäng var jag inte heller så nöjd över. fick 6,27 totalt, och enligt mig så suger det eftersom jag kan/har fått bättre än så!!
men aah, Svalur var jätteduktig iaf. liite lååg i lösa momentet bara men annars kanon!
han tkr nog att de ska bli underbart å komma hem! han tkr inte om att stå på stenholmen!!
haahahahhaha! han var skiit glad imorse när jag släppte ut honom i en allè hage =) han sprang och sparkade bakut och var super glad :) sååå underbart!


Goood morgon :)

nuuw har jag vaknat å duschat bort mina fjortisstreck xD haha så fiint så ^^ så sköönt var de att sova, somnade direkt, även fast jag var så jääkla pigg imorse!! men de var super duper sköönt :)
nuuw ska jag klä på mig, föna håret, chilla, kanske sminka mig ser ut som e jäääkla reeeetaard!!! :)


en lååång natt med skojj!!

har precis kommit hem från en lååång natt med Lisa, Andreas och Björn ^^ fasen vad vi har haft kuuwl xD hahaha tkr iallafall jag xD haha jag har totalt kanske sovit 5 minuter xD hehe så nuuw ska jag gå och krypa ner i min egen säng å sova liite :) tills eftermiddagen förhoppningsvis =)
iallafall först så kollade Lisa och jag själva på How to lose a guy in 10 days, sedan kom killarna vid typ 22:30 lr nååt, sedan så kollade vi på massa sjuuka youtube klipp xD vilken jääkla smak dom har assåw.. lol
sedan så snackade vi, samt kollade till hesten varannan timme och varje timme så kollade vi på skärmen, vi låg 4 pers på 2 madrasser ;) (Y) tummen upp.. xD björn låg hälften på golvet å hälften på madrassen. haha xD och han soooov så jääävla djupt, så vi rita en massa på han hahahaha xD sedan så råkade jag rita i Lisas ansikte xD och då ritade jag "fjortissträck" på Andreas ;) hehe så fiint så, sedan gjorde han fuuula fjortissträck på miig =(( ILLA!!
haha och så skrev han Andreas<3 på min arm. och jag skrev Björn <3 på hans arm xD sedan skrev jag Sofia under det ^^ hahaha suuuper snyggigt. Mina fjortissträck försvinner i eftermiddag när jag har sovit xD hehe hare gött! detta var en diagnos om gårdagen/ natten :)))
nuuw blire sääängen!!!


björn tänker: RAPE TAAAJM!!!


Trött liiten dvärg pojke ^^ haha

Han tog henne passionerat på skåpet!

god kväll! sitter/ligger med lisa på kontoret! myspys som faaen ^^ hehe har kollat på filmen how to lose a guy in 10 days :D såå jäävla bra film assåw! mer blire väl så småningom :D hehe
vi har fullt med flugor här inne! den ena tog sin hona passionerat mot skåpet i ca 10 sekunder, sedan föll dom livlöst mot marken när sofia smashade dom snabbt! de njöt de sekunder som varade! bra sätt att dö på ;) hehe


Fölvak!

har precis kommit ut ur duschen, dags å göra sig liite snygg å fräsch inför en mysig natt tillsammans med Lisa i stallet ;) haha<3 ikväll blire plugg å film :) faasen så gött assåw ^^ hehe inte med plugg, men med film :D hehe, får se vad vi mer hittar på för något skojj :D hehe!!
sååå sköönt att vara ledig imorgon, och sedan så komma mamma oxå :D faaen vad niice :)) tihihihi
nuuw ska jag föna håret, klä på mig liite myskläder xD sedan chilla en stund sedan dra till Röda stallet :) seeyaah!
kommer troligen skriva något liite senare från stallet :D :D


Plugglistan!

kvällens plugglista:

* skriva en uppsats om styrketräning CHECK!!!

* göra klart Temat

* Plugga inför hästkunskapsprovet

* Jobba liite med EU miljön

* Kolla på engelska redovisningen om 1800- talet

typ de!! men de kommer inte bli klart allt ikväll, men man får väl göra så gott man kan!!! xD



Projektarbete

idag så har vi börjat med Projektarbete i skolan, å de dålig är att vi måste göra något som har med hästar att göra!! de e liite dåligt vilket betydet att möjligheterna för att göra något man vill blir minskade som in i hela vete!!!! meen aah.. får se vad man kommer fram till.. jag hade velat göra nåt med Runar tror jag lr nååt.. men de blir noog liite svårt tror jag!


Fönstershopping i stan!

Idag så drog vi in till stan =) å två kompisar pierca naveln :D hehe å jag och frida gick å kollade i affärer å frida handlade liite xD men inte jag.. jag har inte rååf =((( såg ett jättefint armband jag ville ha men har inte råd.. så de får vänta xD hehe
nuuw blire plugga ett tag sedan så ska vi kolla på 2 Fast 2 furious 2 och 3 :D 


Min låtsas fru

har precis kollat på min låtsas fru med Nickis å Andreas =) den e sååå bra nuuw vare andra gången jag såg den, å denna gång var det med svensk text och med bra kvallitet!! :) så de var niice :D
snart ska vi kanske kolla på i'am number four :)
seeyaah!!!


14 timmars sömn

God förmiddag!! =) inatt så blev det 3 timmars sömn först vid kl 19:00-22:00 sedan var jag uppe till 23:00 sedan sov jag till 10:00 imorse xD hahaha å ändå så var jag rätt så trött å död när jag gick till skolan xD hehe fattar verkligen INTE! har typ ALDRIG sovit sååå lääänge i mitt liv tror jag xD hahaha men ändå
nuuw har jag lämnat in min sista inlämningsuppgift, nuuw är det bara 1 omprov kvar och 1 book report kvar ^^ å en redovisningssak om 1700 talet eller om de var 1800 talet kanske xD hahaha jag har ganska så noll koll xD hahaha
men nuuw blire iaf film å chill :D sååååå gööööööött!!! om de blir fint väder sen så kanske de blir promenad oxå :D hehe men inte för tillfället för nuuw äre inte de bästa vädret!


Helvete vilken dag!

god kväll/eftermiddag/ vette faaaen!!
dagen har suuuugigt SNOPP!! gick upp vid 06:35 å var helt död, sedan har jag varit guide... först med Julia... sedan själv, och de var jue suuuperkuuwl...... host host.. sedan uppe på allt så skulle man inte få komma in i sitt boende p.ga. att jag inte har någon jävla helgtagg..... :@ e så jäävla förbannad. det är faen söndag idag å då ska man komma in UTAN helgtagg!!! grrrrrrrrrrr...... fitta vad sur jag var å helt slut i kroppen..
när jag satt där å väntade en andra gång för å få komma in så kom det en kille från åvan våningen som hade helgtagg å han öppnade åt mig å jag var sååå jäävla glad för det!! tack till han xD vem de nu än är xD HAHAHAHA lol vad dålig jag är vet inte ens vad snubben heter xD hahaha
men nuuw ska jag hoppa i duschen tabort mitt smink å göra mig allmänt fuuwl, men de gör sak samma sedan ska jag lägga mig i sängen å somna framför en bra film :) så kommer min kväll typ att se ut!
Hare gött!!


Eurovision songcontest

faaasen vad dåligt att Azzerbaajs vann!!! =(( ILLA ILLA ILLA ILLA!!!! Sverige var så mkt bättre!
och wtf var Italien för jääkla skiit då?? de var jag pappa, kuldip, Ulf, Mathilda, Love och Ulf röstade på att Italien var S Ä M S T ! och fasen slog dem Sverige.. assåw jag fattar verkligen I N T E!!! de e jue sjuuukt!
faen VILKEN DÅLIG MUSIKSMAK VÄRLDEN HAR!! säger bara det!!!
men nuuw ska jag gå och chilla puuung i "min" uppblåsbara barbara xD hahah nääh skojja Madrass xD goooot yaaah!!! xD näääh!!

 

Lördag ffs!

god förmiddag! vaknade vid 09:10 när mamma hade kommit hem! sedan kollade vi liite på tv, sedan så gick jag ut å red en sväng på min fiina springare =) han var sjuuukt fin!! sedan efter det så blev de chill i soffan!
nuuw har jag precis fixat mig liite.
ska väcka mamma om några timmar sedan ska hon köra mig till norrtälje! sedan ska jag till sthlm :) ska slagga hos pappa ^^ hehe










daxs att soova kanske?

sitter å kollar på något jäkla porr program på tvn xD hahahahaha.. men de e boooring å lyssnar liite på musik istället. Men jag är faen inte ett dugg trött heller. å klockan är mkt så de borde faen vara daxs att sova!! xD haha men e fasikten inte xD hahaha!
imorgon blire sthlm =) å på söndag blire första tåget till lkpg.... yeeeahy L Ä N G T A R!!! (or NOT)
tåget går kl 08:06 can't wait...
bara för att guida på engelska... ska bli super duper kuuwl de tkr jag!!!

Häst gödsel!

Hahahahahaha jag skäääms så in i helvete p.ga. att min morse har fått en jäääkligt knäpp idè angående vårat häst gödel! hon tror att de e massa folk som kommer vilja köpa de, så hon har gjort 2 skyltar, och så har jag varit tvungen att hjälpa till med att hålla bajssäcken, och sedan skämts å hållt i skyltarna när hon satte upp dem          =( ILLA! jag satsade 50 kr på att de inte skulle komma en ända idag som ville ha skiiit xD hahaha och jag tror jag vinner oxå ;) hahaha




Shoes shopping! =)

idag så köpte vi skorna som vi hade lagt undan igår! och jag fick de svarta gratis =) haha så nice! blev suuper nööjd!!! :D
idag har det regnat ner typ hela dagen.. så de har inte blivit någon användning av skorna än iaf :/ hoppas de e fint väder imorgon så jag kan ha mina nya Converse :D






Piskande spö regn!

fyyy f***n vad det spö regnade när jag gick ner till stalllet å skulle släppa ut hästarna!! och precis när godi skulle gå ut så mullrade det till som faen :/ Illa som faen!!!
och mitt hår var dyng blött! och ebba var oxå väldigt blöt :P hehe


känns som fredag

yooo! osocial brud här! hahaha
imorse kom mamsen in å väckte mig vid typ 09:00 :O vad suur jag var!! faaen.. hon ville att jag skulle följa med henne till norrtälje till banken, så nuuw har jag fixat mig en egen bank dosa oxå så jag kan logga in på min data med :) så gött!!
sedan efter det så tog vi en sväg till skokanonen! och vi la undan skor tills imorgon =) så jag ska få ett par Röda Converse såå nice och ett par vita ballerina skor eftersom mina andra e så totalt fucked-up sööönder så de var la gött, så ska mamma köpa skor oxå!
efter det så åkte vi hem å jag tvättade å putsade min moppe xD hahaha sedan blev jag rätt så jäävla lat så jag låg å chillade på gräset med ett mysigt underlag =) hehe
efter det blev de plugga... e snart klar med det oxå!!!
och nuuw chillar jag vid tv:n å kollar liite på Eurovision song contest.. de e någon jävla för greejjs xD hahaha
snart blire duschen!! =)






Wiiihoo Ledig imorgon!!!

yees! visste faen inte att vi var lediga imorgon, så idag blire att åka hem klockan 15:14 :D sååå jääävla gött assåw! nuuuw är jag glad igen =)
idag har jag haft svenska å sedan bara 1 lektion kvar, sedan åka hem!!
assåw palla egentligen åka ända till lkpg för att ha 2 lektioner och en föreläsning!!! :O OMG vilket slöseri med pengar!!! säger bara det assåw!!!!


!''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''!'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''!

är typ klar med allt jäävla fukking plugg nuuw iaf! såå awesome!!
men fyy faaen vad jag e depp assåw!!!! grrrr... :@f*tta oxå!!!!!!!!!! fsofnoghdfiodggiajsJDASOFGDKOGSKO
har till och med tagit bort sminket, borstat tänderna och lagt mig i sängen :O OMG å klockan är 21:43 thats amazing dude!! det har väl typ aldrig hänt förut lixom!!!!
bye bye biiiatches nuuw ska jag gå och CUTTA mig själv xD hhahahahahahahaa




happ då vare lkpg igen då..

sitter på X2000 tåget påväg till lkpg igen.. faasen vad drygt det känns då!!! f***tta oxå!! jag som hade vant mig vid att vara hemma nuuw!! men aja inte så jäävla långt kvar tills skolan slutar iaf xD hehe idag så blire plugga tema, ska faen bli klar med den skiiten idag wtf!! är klar med samhällskunskapen iaf, blev klar med det igår kväll!!!   
idag så äre 1 j****vla fukking lektion, och på den ska man sitta å lyssna på något j****vla föredrag om något skit... skoojj jag som hade kunnat vart hemma å slaggat vid detta laget!!! faaaen då!! men då får jag väl iaf mera gjort om jag e i lkpg xD hahahah lr inte.... host host..
men nuuw ska jag chilla vidare hare gött ;)))


Solbränd yeees!!

fyy vad ont kroppen gör! har blivit ganska så röööd.... kuuuwl!!! idag har jag varit å borstat på Runar =) sedan så var vi förbi Hreyfing å kollade på henne :D hon var jättefeeein :D
sedan så har vi tvättat transporten, sedan håller vi på med insidan av den nuuw... sedan blire duscha, mocka stallet, packa och sedan åka till pappa ikväll å slagga där!
blir skolan å linköping imorgon förmiddag.... yeaahy



Stormur Regional 8/5-2011

Idag så var det årets första Regional tävling å det gick SUPERBRA!! han var jättefin å jäättteeduktig! ååh i helvete vad varmt det var då! och jag har blivit jätte röd/brun xD hahahaha å e skiit trött å slut i kroppen med!! haha hat varit en riktigt lååång dag, gick upp kl 06:10!! skojj skojj!!
jag fick poängen 6,47 idag och vann och även så kvalade jag upp mina poäng till SM i år och det är kanon kuuwl!! så vi får väl se hure går!
pappa å kuldip var där och kollade oxå!
och så har jag fått hem min moped med :) sååå sköönt! men hjälmen är kvar hos pappa xD hahaha

imorgon är det ledigt från skolan =) såååå niice!! å troligen tisdag med!! :D :D :D








sköön dag!

idag så har jag varit å kollat på massa hestar som tävlade i vallentuna =) imorgon äre min tuur xD hehe e rätt så sluut efter dagen. men nu är iaf nästan allt fixat å klart tills imorgon! =)
nuuw sitter jag med mamma i soffan å kollar på är du smartare än en 5te klassare xD sååå sköönt program!
haha fråga vad är det för djur som är huvudkaraktären i boken Adjö herr muffin? hahahahaha
svar: Marsvin xD
vem faaen visste att han var ett marsvin? har aldrig någonsin hört talas om boken förut.


fyy faaasen vad drygt!!

assåw!!! åååååh Faaaen vaad drygt!!! på måndag e jag ledig vilket är Nice =) sedan på Tisdag så har jag bara 1 jävla helvetes lektion, och det är idrott, å det är då jag tror att vi ska vara i simhalllen :O och jag ska jue fasen inte ens vara med å bada! så den ända lektionen som håller på ett par timmar ska man spendera genom att sitta å kolla på när de andra badar (Y) tummen upp! man ska behöva åka till linköping å kolla på när det andra barnen badar! faaasen vad skojj då... när man lika gärna kunde vara hemma å göra någe annat!!!!!!!!! FAAAAAEN VAD DRYYYYYYYYGT!!!! men jag måste dit ändå, var jue sjuk hela veckan så jag har INGET val ändå!!!!
faaaen
faaaen
faaaen
faaaen
faaaen
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!
!!!!!!!!!""""""""""@@@@@.....!!!!!<<<333##&&>>__+==!





Ridlektion!

red lektion för Ida kl 13:07, det gick bra =) imorgon får älsklingen vila innan tävlingen på Söndag ^^ så imorgon blire upp tidigt för att åka till vallentuna å kolla på tävlingên ^^ hehe skojj!!! (Y)
faaasen vad jag är taggad även svalle ^^ hehe nuuw jääävlar ska vi få bra poäng! vet jue att vi har de i oss xD hhahahahaha lr nåååt!!!


skype?

haha satt å snackade med någon på ec, som fråga om jag hade skype, å de hade jag men det var väl inte direkt det stället jag loggar in på varje dag inte xD hahahaha men jag sa ja, å snackade med 1 göteborgare å 1 skåning sedan jag en stockholmare xD HAHAHA faasen vilken blandning på dialekter assåw! kunde inte hålla mig för garv assåw! de var liite komiskt! hehe
sedan efter de samtalet som varade 1 timme så snackade jag med Thim en liiten stund på skype, sedan så skulle jag snacka med andreas som var ensam, men han hade ingen headset så de funkaade inte för han :( aaww men vi ska snacka en annan gång ^^ tihihihi
sedan så snackade jag med thim i tele en stund till :) hahah
fasen vad jag har snackat! haha
1 göteborgare
1 skåning
1 stockholmarw!
hahaha fasen så nice ^^ hahahaa


Fjortis får väl oxå leka Emo!

haha så här gåre när man har tråkigt! och jag vill ha blont löööshår!!! :((((


Vad gör vi nuuw kör vi!

har precis kommit ut ur duschen =) that was wounderful =) haahahahaha! idag så ska jag plugga med hjälp från mormor tiihhihihi!! sedan efter det ska jag rida mina fiiina heest idag med =) första gången på denna veckan :D
sedan får vi se vad som kvar står!! heheheh :D<3


ICA Kompispris!

hahaha såå skööön lååt! faaasen vad man sitter å diggar ICA låten hahahahaha den e UNDERBAAAR<33

kom kom till ICA nu få kompispris!!! xD hahah

http://www.youtube.com/watch?v=rAsyjFUIioY


cold or woot?

fedt kallt det är här då!! det är faaasen iiiisskallt! de känns som händerna ska frysa ihjäl :O NÄSTAN SOM MAN BEHÖVER VANTAR!!
ska gå å fodra hästarna strax, sedan blire en vaaarm dusch :3 gött som attans


Ny bloggdesign!!

Gamla



vs.


Nya


samhällskunskap!

happ.. då vart de plugga massor då.. skojjsigt!! hatart wtf!! men men.. måste görat.. de ska vara klart exakt om 1 vecka! hehe eler okej 6 dagar och 22 timmar och 35 min typ xD haha!! måste jobba på då hehe! måste vara klar med detta tills fredag helst! sedan har jag temat å göra med!! Gr8!!! host host..
nuuw blire fortsätta plugga, lyssna musik, sedan chilla, kolla film, slappa datan.. typ de! imorgon ska jag rida min hest oxå första gången denna veckan<333333
sedan tävling på söndag :D ska bli kalas skojj!!!


Raise your voice

sitter i soffan å halv kollar på raise your voice! vilket jag inte kan göra eftersom jag har skiit ont i halsen!!! :((
nuuw ska jag börja med att plugga oxå!! har inte så lång tid på mig att bli klar med den här skiiiten!! :/// yeaaahy lixom..


chillaa!!

yooo!!! slappar i soffan, har faktiskt pluggat liite idag :O OMG!!! men jag måååste såå!!
är rätt såå seeg i kroppen! var å handlade förut idag med Lena Lundèn =) hon var så snäll å hämtade upp mig så jag kunde få handla liite :) sååå snällt!!
ikväll så blire vila, chilla med halstabletter :D




host..jag..host..är..host..arg..host

mamma säger till mig! sofia när hon är sjuk: jag har på både min å murres mobiler så du kan ringa om det är nåt!
sofia säger: okej, ja vad bra!
sofia ringer till murres mobil: INGET SVAR! 20 min senare ringer hon på Murres mobil ingen: INGET SVAR!
sedan prövar hon på Mammas mobil: INGET SVAR!
sedan prövar sofia igen på Murres mobil: INGET SVAR!, sedan på mammas mobil igen: INGET SVAR!!

schysst lixom! här är man helt ensam hemma, å när mamma säger att jag ska ringa om det är något så svarar inte kvinnan heller!!! :OOOO det var jue väldigt snällt!!

här ligger man sjuk i soffan i kylan utan mat.. och vill få tag på sin mamma så nej nej... det ska man inte få!!!
G R E A T ! ! ! ! ! !

:@ :@ :@ :@ :@


halstablett ja tack!!

assåw fyy vad jag har ont i halsen! vill ha en halstablett nuuw!!
dagen har gått åt till att sova, chilla vid datan! har inte orkat göra något annat, har oxå varit duktig å vart nere å mockat stallet å tagit in pollarna iaf!! resten av kvällen blir väl till att jadu typ chilla xD haha å så ska jag duscha sen oxå xD känner mig skabbig ffs!!! xD

 

blir att stanna hemma idag då :/

yeeahy... blir att stanna hemma från lkpg idag.. då vare jue ganska så onödigt att beställa biljett igår, om man ändå visste att man skulle bli dålig... fyy faen!!
happ vad ska man göra idag då?
vara hemma, vila, plugga kanske, kolla film, chill vid datan... typ det.. får se hur jag mår ikväll om jag orkar/kan rida lr inte.. så lektionen för Ida blev jue då inställd idag, vilket var väldigt synd eftersom det är tävling nästa helg i vallentuna! då måste jag vara frisk.


fitt ont i magen!

god morgon! vaknade klockan 06:30 av att jag hade så jäävla ont i magen! jag kunde faen inte ens ligga ner! och så hade jag skiit ont i halsen.. helt sjukt vad jag hade ont i magen! jag kunde inte ligga kvar, så jag gick upp och tog 2 koppar te, och nuuw hare släppt i mage iaf!!


RSS 2.0